Νέο προσωπικό αναζητά ξενοδοχείο στη Χαλκιδική - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Νέο προσωπικό αναζητά ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

Δεκάδες θέσεις εργασίας προτίθεται να καλύψει το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική.

Οι θέσεις αφορούν εποχική απασχόληση με πλήρες ωράριο για τη θερινή σεζόν 2017 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Εξαιρείται μία θέση Υπαλλήλου Γραφείου, ο οποίος θα απασχοληθεί στο Κτήμα Porto Carras που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία οίνου και θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο Ανωτέρας ή Ανωτάτης σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών επιστημών, Λογιστικής ή Marketing, αποδεδειγμένη προϋπηρεσία 3-4 ετών σε Τμήματα Μάρκετινγκ και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, χειρισμού Η/Υ και social media.


Οι υπόλοιπες ειδικότητες αφορούν: Γκρουμ, υπάλληλο Guest Relations, Καμαριέρες, Μάγειρες α’, β’ και γ’, Οδηγούς, Σερβιτόρους α’ και β’, υπάλληλο Υποδοχής, Sous Chef και Βοηθό Διευθυντή F&B. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον τριετή εμπειρία στο αντικείμενo και τίτλους σπουδών που πιστοποιούν τη γνώση του αντικειμένου τους. Βιογραφικά: http://www.portocarras.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad