Έρχονται 30.000 προσλήψεις μερικής απασχόλησης - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Έρχονται 30.000 προσλήψεις μερικής απασχόλησης

Την δημιουργία πρόσθετων 30.000 θέσεων μερικής απασχόλησης στις ΗΠΑ κατά το επόμενο έτος, προανήγγειλε η Amazon, λόγω της επέκτασης της πελατειακής της βάσης και του δικτύου αποθηκών της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, οι 25.000 προσλήψεις θα αφορούν  θέσεις στις αποθήκες της εταιρείας και οι άλλες 5.000 θα αφορούν την εξυπηρέτηση πελατών σε τηλεφωνικά κέντρα, μέσω emails και online σε αυτό που ο κολοσσός λιανικών πωλήσεων ονομάζει τμήμα εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης πελατών.

Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, εταιρείες στις ΗΠΑ από την Ford μέχρι και την Charter Communications έχουν προαναγγείλει σχέδια για αύξηση των προσλήψεων μετά και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, που στήριξε την προεκλογική του καμπάνια στην δημιουργία θέσεων εργασίας και κατέκρινε τις αμερικανικές εταιρείες που φεύγουν στο εξωτερικό απειλώντας με την επιβολή δασμών στα εισαγόμενα προϊόντα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Amazon είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο ότι θα δημιουργήσει 100.000 νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης κατά τους επόμενους 18 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad