Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Αυτοί είναι οι καλύτεροι εργοδότες στην Ελλάδα για το 2017

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Pfizer Hellas, AbbVie Φαρμακευτική και S.C. Johnson Hellas είναι οι τρεις κορυφαίες εταιρείες σε ισάριθμες κατηγορίες (μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις) στο σύνολο των 25 εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το Great Place to Work Hellas, στο πλαίσιο της έρευνας Best Workplaces 2017, όπου αξιολογήθηκαν, με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, 64 εταιρείες οι οποίες απασχολούν 33.480 εργαζόμενους.

Μεγάλες
Ειδικότερα, στην κατηγορία των 10 μεγάλων επιχειρήσεων με περισσότερους από 251 εργαζομένους, μετά την Pfizer Hellas ακολουθούν: Epsilon Net, DHL Express (Ελλάς), MSD Greece, Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Teleperformance Greece, Παπαστράτος, ICTS Hellas Security Solutions, Πλαίσιο Computers και Online Sales.


Μεσαίες
Στην κατηγορία των 10 μεσαίων επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζομένους, μετά την AbbVie Φαρμακευτική ακολουθούν οι εταιρείες: Beiersdorf Hellas, 3M Hellas, Xerox Hellas, MARS Greece, Japan Tobacco International, British American Tobacco Hellas, Εμμ. Κουβίδης ΑΒΕΕ, Aenorasis και Μέλισσα Κίκιζας ABEE Τροφίμων.

Μικρές
Και, τέλος, στην κατηγορία με τις 5 μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζομένους, την S.C. Johnson Hellas ακολουθούν οι εταιρείες: PCS, SAS Institute, Sleed και Goodyear Dunlop Ελλάς. Σημειώνεται ότι η βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2017 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου