Πιλότους ζητούν Olympic Air και Aegean - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Πιλότους ζητούν Olympic Air και Aegean

Θέσεις για πιλότους προκήρυξε η αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, τόσο για τις ανάγκες των αεροσκαφών της όσο και για την Olympic Air.

Στην Olympic Airlines τις θέσεις θα καταλάβουν Συγκυβερνήτες Αεροσκαφών, οι οποίοι θα πρέπει να διαθέτουν τα κατάλληλα πτυχία της ειδικότητάς τους, πιστοποιητικό υγείας «τάξης 1» σε ισχύ, πτυχίο Ραδιοτηλεφωνίας, πολύ καλή γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας. Της τελικής επιλογής θα προηγηθούν γραπτές εξετάσεις αξιολόγησης, αξιολόγηση σε προσομοιωτή πτήσης και προσωπική συνέντευξη. Βιογραφικά υποβάλλονται έως τις 15 Μαρτίου.
- Πιλότους Direct Entry (type rated) θα προσλάβει η Aegean Airlines. Στα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι ενδιαφερόμενοι περιλαμβάνονται: 5.000 ώρες συνολικός χρόνος πτήσης σε αεροσκάφος Airline Jet Aircraft και 1.000 ώρες πτήσης με A320, από τις οποίες η τελευταία πτήση δεν ξεπερνά τους 24 μήνες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Aegean, http://www.jobs.net/jobs/aegeanair/el-gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad