Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Δημοφιλείς σελίδες για να μάθετε μια νέα δεξιότητα δωρεάν

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017


Είτε θέλετε να υπερέχετε στη δουλειά σας είτε επιθυμείτε να υιοθετήσετε ένα καινούριο χόμπι, θα χρειαστεί να αποκτήσετε μερικές νέες δεξιότητες για να φτάσετε το στόχο σας.

Η εκμάθηση και απόκτηση νέων δεξιοτήτων διατηρεί το μυαλό κοφτερό και ανοίγει μπροστά μας έναν ολοκαίνουριο κόσμο πιθανοτήτων.

Τα καλά νέα: Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για δάσκαλο ή εκπαιδευτή για να αποκτήσετε καινούριες δεξιότητες και ικανότητες, διότι μπορείτε να βρείτε online πηγές που θα σας υποστηρίξουν στο εγχείρημά σας.

Δείτε παρακάτω έξι τρόπους για να μάθετε καινούριες δεξιότητες χωρίς κόστος.

1. ALISON για Diploma ή Πιστοποίηση

Το ALISON είναι ένας από τους λίγους διαδικτυακούς τόπους όπου μπορείτε να αποκτήσετε diploma ή πιστοποίηση στο Web Development, στις Πωλήσεις, στην Κοινωνιολογία, στην Ψηφιακή Φωτογραφία. Θα αποκτήσετε επίσημο δίπλωμα από το Alison αν ολοκληρώσετε όλες τις ενότητες και πάρετε τουλάχιστον 80% στις αξιολογήσεις των μαθημάτων.

2. Coursera για πανεπιστημιακού επιπέδου μαθήματα

Πάντα θέλατε να μάθετε για τα big data; Για διαδραστικό σχεδιασμό; Μήπως να βελτιώσετε τις διοικητικές σας ικανότητες ή να μάθετε κάτι καινούριο από κορυφαία πανεπιστήμια και κολέγια του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Πανεπιστημίων Stanford, Johns Hopkins, Princeton και Duke;

Τα μαθήματα στο Coursera είναι δωρεάν, ενώ αν θέλετε η επιμορφωτική σας εμπειρία να πιστοποιηθεί επισήμως, θα πρέπει να πληρώσετε κάποιο τέλος.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου