Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Ζήτηση για πωλητές και προσωπικό ξενοδοχείου

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Δεκάδες θέσεις εργασίας προσφέρουν δύο εταιρείες και συγκεκριμένα η Tasty Foods που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Ομιλο Pepsico-HBH και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Lavris Hotels στο Ηράκλειο Κρήτης.


Ειδικότερα, οι ανοικτές θέσεις εργασίας είναι οι ακόλουθες:

Tasty Foods
Θα προσληφθούν δύο πωλητές για την προώθηση προϊόντων στα μικρά σημεία πώλησης στην Πρέβεζα και την Αρτα, και στην παραδοσιακή αγορά Σερρών και Κιλκίς. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν εμπειρία στις πωλήσεις Καταναλωτικών Προϊόντων, απολυτήριο Λυκείου ή πτυχίο Ανώτερης εκπαίδευσης, αναπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης και δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου.
Επίσης, θα καλυφθούν πέντε ειδικότητες ως εξής: Service Desk Agent, Global Proc Senior Buyer, HR Business Partner για την Κύπρο και την Ελλάδα στο εξωτερικό, Brand Manager για τις φίρμες Lay’s, Ruffles και Doritos και Senior Brand Manager για τις μάρκες Cheetos, Tasty Snacks και Quaker. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προϋπηρεσία στο αντικείμενο, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και τεχνικές γνώσεις πωλήσεων. Βιογραφικά στην ιστοσελίδα: https://apply.pepsicojobs.com


Lavris Hotel
Προσωπικό για τη θερινή περίοδο επιλέγει ήδη το συγκρότημα ξενοδοχείων Lavris Hotels στις Γούβες Ηρακλείου. Τις θέσεις θα καταλάβουν προσωπικό Υποδοχής (ρεσεψιονίστ) με τριετή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ή ανώτερη κατηγορία ξενοδοχείου και πολύ καλή γνώση της αγγλικής και γερμανικής γλώσσας, και Γκρουμ (Groom) με προϋπηρεσία και καλή γνώση της αγγλικής, ενώ θα καλυφθούν επίσης θέσεις Προϊσταμένης ορόφων και Καμαριέρων με προϋπηρεσία και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Επίσης, ζητείται προσωπικό κουζίνας, το οποίο περιλαμβάνει Πιτσαδόρους, Β’ Μάγειρες, Λαντζέρη, Α’ Μάγειρα κρύας κουζίνας με γνώση carving λαχανικών, Α’ Μάγειρα αλά καρτ, Αρτοζαχαροπλάστη και Αποθηκάριο. Βιογραφικά: [email protected]
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου