Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην AEGEAN - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην AEGEAN

Αναζητάτε μια καριέρα στον τομέα αερομεταφορών; Η Aegean σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Ελλάδας και να εμπλουτίσετε την καριέρα σας!

Με έδρα την Αθήνα, Aegean είναι ένα αναγνωρισμένο μέλος της Star Alliance από το 2010, και βραβευμένη 6φορές από τα SKYTRAX World Airline awards ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη». Με ένα συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο 145 προορισμών το 2016, η Aegean έχει γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Βασικό ρόλο στην επιτυχία της από το 1999 έχει παίξει το ανθρώπινο δυναμικό της, που αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που επιζητούν να διοχετεύουν την δημιουργική ενέργειά τους στον δυναμικό τομέα των αερομεταφορών.

Ελάτε στην Ομάδα μας

Στην Aegean αναζητούμε δημιουργικούς, υπεύθυνους και αφοσιωμένους συνεργάτες, που διακρίνονται για τις αξίες και την ακεραιότητά τους και που θα συμβάλλουν στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.


Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο όραμα της Aegean και να ταξιδέψετε μαζί μας στο συναρπαστικό κόσμο των αερομεταφορών, σας προσκαλούμε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας σημείωμα!

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΣΗΣΠΕΡΙΟΧΗ
Αθήνα
Αθήνα
Αθήνα
Αθήνα
Larnaca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad