Πρόσκληση σε ανέργους για συμμετοχή στο Εργαστήριο Ενεργοποίησης του ΟΑΕΔ - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Πρόσκληση σε ανέργους για συμμετοχή στο Εργαστήριο Ενεργοποίησης του ΟΑΕΔ

Ανοικτή πρόσκληση απευθύνει ο ΟΑΕΔ για ανέργους, εγγεγραμμένους στα Μητρώα του, οι οποίοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Εργαστήριο Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων που προτίθεται να υλοποιήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Ανοικτή πρόσκληση απευθύνει ο ΟΑΕΔ για ανέργους, εγγεγραμμένους στα Μητρώα του, οι οποίοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Εργαστήριο Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων που προτίθεται να υλοποιήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στόχος του Εργαστηρίου αποτελεί η παροχή μίας ολοκληρωμένης βιωματικής πληροφόρησης σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό στους τομείς του επαγγελματικού προσανατολισμού, των τεχνικών αναζήτησης εργασίας και της ανάληψης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.
Μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής. 

Το Εργαστήριο Ενεργοποίησης για τους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, και ώρα 9.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους εργασιακούς συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είναι εγγεγραμμένοι, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
* Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού: www.oaed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad