Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Πρόσκληση για ένταξη στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Δημόσια πρόσκληση απευθύνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) προς όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών (ΙΣ).

Πρόκειται για ιδιώτες συνεργάτες της Αρχής, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις διενεργού- μενες στατιστικές έρευνές της για την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2017.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 έως 67 ετών. Ειδικά για την Ετήσια Γεωργική Ερευνα (ΕΓΕ), δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνον γεωπόνοι (γεωτεχνικοί), ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης με ηλικία από 22 έως 67 ετών και γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Επισημαίνεται ότι οι άνεργοι που θα εγγραφούν στο μητρώο και εφόσον απασχοληθούν ως ιδιώτες συνεργάτες της ΕΛΣΤΑΤ, θα πρέπει να αναζητήσουν από τον ΟΑΕΔ πληροφορίες για τα θέματα που σχετίζονται με τη διατήρηση του καθεστώτος ανεργίας.

Τα καθήκοντα

Αναφορικά με τα καθήκοντα που θα έχουν τα μέλη του Μητρώου, περιλαμβάνονται η έγκαιρη, πλήρης και σωστή συλλογή στατιστικών στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά, τα οποία συλλέγονται κυρίως με προσωπικές συνεντεύξεις στον χώρο των ερωτωμένων και με ειδικά, ανά έρευνα, ερωτηματολόγια. Για την ορθή εκπλήρωση των καθηκόντων τους, οι ιδιώτες συνεργάτες λαμβάνουν μέρος σε μη αμειβόμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια. Αιτήσεις υποβάλλονται έως και τις 18 Δεκεμβρίου, ηλεκτρονικά, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο Τμήμα Επιθεώρησης και Ιδιωτών Συνεργατών, στα τηλέφωνα 213 1353035, 213 1353050, 213 1353068, 213 1352182. και στην ιστοσελίδα http://www.statistics.gr/el/statistical-interviewers


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου