Νέο προσωπικό θα προσλάβουν 4 μεγάλες επιχειρήσεις - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Νέο προσωπικό θα προσλάβουν 4 μεγάλες επιχειρήσεις

Δεκάδες ευκαιρίες εργασίας προσφέρουν τέσσερις μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Η αλυσίδα καταστημάτων JUMBO επιθυμεί να στελεχώσει το νέο της κατάστημα στην Κατερίνη με υπευθύνους καταστήματος και ταμείων, αποθηκάριους και υπεύθυνους στησίματος, ενώ για το κατάστημα Ιωαννίνων ζητείται υπεύθυνος ταμείου.


Η αλυσίδα καταστημάτων JUMBO επιθυμεί να στελεχώσει το νέο της κατάστημα στην Κατερίνη με υπευθύνους καταστήματος και ταμείων, αποθηκάριους και υπεύθυνους στησίματος, ενώ για το κατάστημα Ιωαννίνων ζητείται υπεύθυνος ταμείου.  Βιογραφικά αποστέλλονται στη διεύθυνση: hr@jumbo.gr.

Εναν υπεύθυνο διοίκησης επιθυμούν να προσλάβει ο Ομιλος MediaSaturn για κατάστημά του στη Θεσσαλονίκη. Απαιτούνται πτυχίο και μεταπτυχιακό Οικονομικής ή Διοικητικής Κατεύθυνσης, άριστη χειρισμού Η/Υ, γνώση της αγγλικής γλώσσας, αλλά και πενταετής προϋπηρεσία. Βιογραφικά στην ιστοσελίδα: http://www.mediamarkt.gr/el/shop/jobs.html.

Στην πρόσληψη ενός υπευθύνου τομέα (Section Mananger) προχωρούν τα καταστήματα ενδυμάτων Marks and Spencer για το κατάστημά τους στη Ρόδο. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ms.hr.partner@marinopoulos.gr.

Θέσεις για εκπαιδευόμενους στον τομέα του Retail Management προσφέρει ο Ομιλος ΑΒ Βασιλόπουλος στη Θεσσαλονίκη για δώδεκα μήνες. Απαιτούνται πτυχίο ΑΕΙ και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή στο Μάρκετινγκ και επαγγελματική εμπειρία έως τρία έτη. Βιογραφικά: www.abcareers.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad