Πτυχιούχοι με Μάστερ στη Φυσική, τη Χημεία και τη Μηχανολογία για το European Patent Office - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Πτυχιούχοι με Μάστερ στη Φυσική, τη Χημεία και τη Μηχανολογία για το European Patent Office

To European Patent Office αναζητά 200 μηχανικούς και επιστήμονες διαφόρων τεχνικών πεδίων στο Μόναχο και τη Χάγη.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Μάστερ στη Φυσική, τη Χημεία και τη Μηχανολογία και να γνωρίζουν τουλάχιστον δύο από τις επίσημες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά) και
να επιθυμούν να μάθουν και την τρίτη.

Η ΕΡΟ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οργάνωση. Απασχολεί περισσότερα από 7.000 άτομα προσωπικό, σε περισσότερες από 30 χώρες.
Οι υπάλληλοι στην ΕΡΟ θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον, χτίζοντας μια υποσχόμενη καριέρα.


Ο οργανισμός προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, κοινωνικά προνόμια και μοντέρνο διεθνές περιβάλλον. Ο βασικός μηνιαίος μισθός κυμαίνεται στα 5.233-7.441 ευρώ, ανάλογα με την προϋπηρεσία. Επιπλέον, ανάλογα με τις ανάγκες του υποψήφιου, το προσωπικό της ΕΡΟ απολαμβάνει αποδοχές που αφορούν στη μετεγκατάσταση, επιδόματα για φροντίδα παιδιών, την εκπαίδευση, την ενοικίαση κατοικίας και την εκμάθηση της γλώσσας.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας http://www.epo.org/about-us/jobs/vacancies.html

Οι υποψήφιοι θα περάσουν από συνέντευξη μέσω Skype και θα κληθούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση επιλογής που θα πραγματοποιηθεί στη Χάγη ή το Μόναχο τις τελευταίες δύο ημέρες του Φεβρουάριου ή του Μαρτίου.
Στο τέλος της διαδικασίας επιλογής, υπάρχει πιθανότητα να συμπεριληφθούν οι υποψήφιοι σε λίστα επιλαχόντων για μια περίοδο 12 μηνών.
Από αυτή τη λίστα η ΕΡΟ μπορεί να προσλάβει άτομα για να εργαστούν για την ίδια ή παρόμοια θέση.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις στο Μόναχο λήγει στις 15 Νοεμβρίου 2016 και για αυτές στη Χάγη στις 13 Δεκεμβρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad