Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Θέσεις εργασίας στα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εταιρία λιανικής τροφίμων με 77 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά με προσήλωση στην ποιότητα, στην ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Από την ίδρυσή της το 1939 έως και σήμερα που αποτελεί μέλος της διεθνούς οικογένειας Ahold Delhaize, η ΑΒ βρίσκεται σε συνεχή τροχιά υγιούς ανάπτυξης λειτουργώντας περισσότερα από 350 καταστήματα σε όλη τη χώρα, απασχολώντας συνολικά 13.786 εργαζομένους (Αύγουστος 2016), ενώ διατηρεί την ελληνική της ταυτότητα στηρίζοντας τους ανθρώπους της και την εγχώρια αγορά.



Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών, των συνεργατών και των κοινωνιών που δραστηριοποιείται, η εταιρεία σχεδιάζει πρωτοβουλίες, με γνώμονα την Εταιρική Υπευθυνότητα, η οποία αγκαλιάζει όλες τις δράσεις της, όπως αποτυπώνονται μέσα από τους τρείς πυλώνες, «Άνθρωπος», «Προϊόντα»,και «Περιβάλλον». Στο πλαίσιο αυτό η ΑΒ αναλαμβάνει συστηματικές δράσεις για τους ανθρώπους της και τις τοπικές κοινωνίες («52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα» Πρόγραμμα δωρεάς κοντόληκτων τροφίμων κτλ). Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 2015, η ΑΒ διέθεσε συνολικά το ποσό των 1.4 εκ. € βοηθώντας χιλιάδες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τόσο προβλήματα σίτισης όσο και απρόσμενες δυσκολίες.

ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook για να μη χάνετε καμία ευκαιρία εργασίας. Κλικάρετε ΕΔΩ


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου