Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

51 υποτροφίες από την Cosmote

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, η COSMOTE θα απονείμει 51 υποτροφίες συνολικού ύψους 770.000 ευρώ.

Οι υποτροφίες αφορούν πρωτοετείς φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες και έχουν περάσει σε κάποια σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Για 15η συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα υποτροφιών της COSMOTE προσφέρει:
•  50 υποτροφίες ύψους 15.000 ευρώ η καθεμία, για πρωτοετείς φοιτητές όλων των σχολών και
•  μία υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» ύψους 20.000 ευρώ για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.




Βασικό κριτήριο για τη συμμετοχή των υποψηφίων στο Πρόγραμμα, είναι η επιτυχία τους σε κάποιο από τα πανεπιστήμια της Ανώτατης Εκπαίδευσης, με τουλάχιστον 16.000 μόρια εισαγωγής.
«Δεκαπέντε χρόνια τώρα, μέσα από τις υποτροφίες μας, στηρίζουμε νέους ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι οι δυσκολίες δεν τους καταβάλλουν, αντίθετα τους πεισμώνουν να κυνηγήσουν τη γνώση, την πρόοδο και την προσωπική ανάπτυξη.

Κάθε χρόνο, αυτά τα παιδιά, με τη στάση ζωής και την πορεία τους, μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ.
Η υποβολή αιτήσεων από τους υποψηφίους γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας (www.cosmote-scholarships.gr), έως τις 17 Οκτωβρίου 2016.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου