Η COSMOTE στηρίζει τους νέους φοιτητές με 51 υποτροφίες ύψους 770.000 ευρώ - e-theseis.gr

Post Top Ad


Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η COSMOTE στηρίζει τους νέους φοιτητές με 51 υποτροφίες ύψους 770.000 ευρώ


Εδώ και 15 χρόνια η COSMOTE βρίσκεται δίπλα στους νέους με οικονομικές δυσκολίες ώστε να κυνηγήσουν τη γνώση και να προοδεύσουν στην ζωή


Η  COSMOTE στέκεται στο πλάι των νέων ανθρώπων που, παρά τις αντιξοότητες, θέλουν να σπουδάσουν και να προοδεύσουν και με στοχευμένες δράσεις τους στηρίζει εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

Ετσι και φέτος, η COSMOTE ανακοινώνει το πρόγραμμα των υποτροφιών της για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 με πενήντα μία υποτροφίες συνολικού ύψους 770.000 ευρώ, για πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.
Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE 2016-2017 περιλαμβάνει:

50 υποτροφίες ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000€) η καθεμία για πρωτοετείς φοιτητές όλων των σχολών και
1 υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.


Βασικό κριτήριο για τη συμμετοχή των υποψηφίων στο Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE είναι η εισαγωγή μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων σε πανεπιστήμια της ανώτατης εκπαίδευσης, με τουλάχιστον 16.000 μόρια εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE εντάσσεται στις δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ. Στα 15 χρόνια του θεσμού έχουν απονεμηθεί συνολικά 530 υποτροφίες, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 3,6 εκατ. ευρώ.

Οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα περιγράφονται στην αναλυτική προκήρυξη, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα των Υποτροφιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Αυτές είναι οι θέσεις εργασίας που τρέχουν 23/6/2018

Post Top Ad