Πρόσληψη 1.529 πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στο πλαίσιο των προγραμμάτων Άθλησης για Όλους - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόσληψη 1.529 πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στο πλαίσιο των προγραμμάτων Άθλησης για Όλους

Προσλήψεις 1529 πτυχιούχων Φυσικής αγωγής θα πραγματοποιηθούν καθώς διαδικασία έγκρισης της κατανομής θέσεων στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) ολοκληρώθηκε με τη δημοσίευση της απόφασης στο Φ.Ε.Κ. (2863 Β΄/8-9-16).

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ιωάννης Μπαλάφας συνυπέγραψαν την απόφαση..

<script async="" src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script> <!-- new ad for mob --> <br />
<ins class="adsbygoogle" data-ad-client="ca-pub-9626582101319004" data-ad-format="auto" data-ad-slot="7202742778" style="display: block;"></ins><br />
<br />
<script> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); </script>
Τα Π.Α.γ.Ο. για το 2016-17 θα συμπεριλαμβάνουν δράσεις σε 122 ΟΤΑ Α΄ Βαθμού και σε Ν.Π.Δ.Δ. και σε Ν.Π.Ι.Δ. που αυτοί συγκροτούν, καλύπτοντας την ανάγκη άθλησης για χιλιάδες συμπολίτες μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα Προγράμματα θα ξεκινήσουν άμεσα σε αντίθεση με άλλες χρονιές όπου ξεκινούσαν στη μέση ή ακόμα και στο τέλος της αθλητικής χρονιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad