Η Ryanair αναζητά προσωπικό χωρίς εμπειρία - e-theseis.gr

Post Top Ad


Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Η Ryanair αναζητά προσωπικό χωρίς εμπειρία

Θεση: Αεροσυνοδός –  Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση δεν είναι απαραίτητη

Αν σου αρέσει να συναντάς νέους ανθρώπους και μπορείς να συνεισφέρεις στην άριστη εξυπηρέτησή τους, τότε αυτή η δουλειά είναι η ιδανικότερη για εσένα!

Σου αρέσουν η περιπέτεια και τα ταξίδια; Γίνε και εσύ αεροσυνοδός σήμερα και κάνε την Ευρώπη το επόμενο παιχνίδι σου.

Η Crewlink είναι το επίσημο κέντρο εκπαίδευσης και διαλογής προσωπικού της Ryanair, της Νο1 χαμηλού κόστους Αεροπορικής εταιρείας σε όλη την Ευρώπη.

Παροχές

Από την πρώτη ημέρα, οι Αεροσυνοδοί της Ryanair, απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των ταξιδιών, τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδέψεις στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια των διακοπών σου.

Αν θες να απολαύσεις το μεσημεριανό σου στη Ρώμη, σκι στην Αυστρία, την ρομαντική ατμόσφαιρα στο Παρίσι ή να συμμετέχεις σε ένα πάρτυ στην Πράγα, τότε αυτή είναι η ιδανικότερη θέση για εσένα. Αν επιθυμείς να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς, μπορείς να ζητήσεις την αλλαγή της βάσης σου και να ζήσεις σε διαφορετική πόλη σύμφωνα με τους όρους συνεργασίας της Ryanair.

Ευκαιρίες Καριέρας

Η Ryanair είναι παγκοσμίως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία και δεν σταματά να αναπτύσσεται. Το εντυπωσιακό πλάνο ανάπτυξής της, σου δίνει τη δυνατότητα να εξελιχθείς επαγγελματικά ακόμα πιο γρήγορα. Η οποιαδήποτε προαγωγή, σου προσφέρει ακόμη περισσότερες παροχές.

Αν σε ενδιαφέρει να απολαμβάνεις και εσύ αυτές τις παροχές, κάνε την αίτησή σου σήμερα για να παρευρεθείς σε μία από τις Ημερίδες που διοργανώνουμε στην Ελλάδα, στο ακόλουθο link:


http://www.crewlink.ie/en/recruitment-days

Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν βάσεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβάνοντας την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ισπανία, τη Γερμανία και την Ελλάδα.

Cabin Crew positions now available – NO EXPERIENCE REQUIRED

Are you an adventurous person who loves to travel?  Become a flight attendant today and make Europe your new playground!

Ryanair’s official training and recruitment partner CREWLINK are seeking to hire flexible, enthusiastic and motivated candidates from Greece.
Recruitment Day’s will now taking place in Athens & Thessaloniki seeking CABIN CREW to work on-board Ryanair Aircraft.

Thessaloniki Recruitment Day 07/09
Athens Recruitment Day 08/09
Go online today at www.crewlink.ie  to register for any of our FREE Greek Recruitment Days:


Outstanding Career Opportunities

Ryanair is the world’s largest international scheduled airline and it’s not finished growing. Ryanair’s phenomenal expansion plan gives you the opportunity of climbing the career ladder. Promotion comes with increased benefits, so if you’re interested in the fantastic career opportunities available to all crew, apply for an interview today http://www.crewlink.ie/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Αυτές είναι οι θέσεις εργασίας που τρέχουν 23/6/2018

Post Top Ad