Πως θα κατανεμηθούν οι 1.660 οργανικές θέσεις στην Υγεία - e-theseis.gr

Post Top Ad


Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Πως θα κατανεμηθούν οι 1.660 οργανικές θέσεις στην Υγεία

Στο ΑΣΕΠ βρίσκεται το αίτημα του υπουργείου Υγείας με την κατανομή των 1.660 θέσεων μονίμων υπαλλήλων σε νοσηλευτικά ιδρύματα.


Η διαδικασία πλήρωσης των κενών θέσεων θα γίνει ως εξής:
• Οι περισσότερες θέσεις θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες του πίνακα κατάταξης των δύο προηγούμενων διαγωνισμών στην Υγεία, που πραγματοποιήθηκαν το 2015 (προκηρύξεις 4Κ και 5Κ).


Η διαδικασία της αναπλήρωσης δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς συνέβη και το 2012, όπου βάσει του Ν.4210/2013 η Γενική Γραμματεία Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών με δύο απανωτά αιτήματα είχε προσλάβει ελεγκτές, τη δεύτερη φορά από τους επιλαχόντες του πρώτου διαγωνισμού.
Επομένως οι θέσεις που θα αφορούν νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό σε ειδικότητες που υπάρχουν στους πίνακες του ΑΣΕΠ, θα καλυφθούν άμεσα, εφόσον οι υποψήφιοι ενδιαφέρονται ακόμη να διοριστούν σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

• Για τις υπόλοιπες θέσεις, που αφορούν ειδικότητες που δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες κατάταξης του 2015, θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός από το ΑΣΕΠ (με ηλεκτρονικές αιτήσεις).
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα καθοριστούν οι κλάδοι και οι ειδικότητες που περιέχονταν στην 4Κ και στην 5Κ, ώστε εντός του Σεπτεμβρίου να καταρτιστεί ο πίνακας με τους επιλαχόντες που θα καλύψουν τα κενά στα νοσοκομεία.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Αυτές είναι οι θέσεις εργασίας που τρέχουν 23/6/2018

Post Top Ad