Έρχονται 36.000 προσλήψεις- Οι λεπτομέρειες - e-theseis.gr

Θέσεις εργασίας και όχι μόνο...


Post Top Ad


Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Έρχονται 36.000 προσλήψεις- Οι λεπτομέρειες

Τριάντα έξι χιλιάδες ευκαιρίες για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και εγγυημένη απασχόληση προσφέρει σε ανέργους ο ΟΑΕΔ μέσα στον Ιούλιο.
Οι θέσεις θα καλυφθούν στο πλαίσιο τριών νέων προγραμμάτων που ανακοίνωσε ο Οργανισμός και αφορούν ανέργους όλων των ηλικιών ακόμη και άτομα που βρίσκονται πλησίον της σύνταξης.
Οι διαδικασίες για την έκδοση αντίστοιχων προσκλήσεων έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς έχει καθοριστεί ο προϋπολογισμός του κάθε προγράμματος.
Αναλυτικά τα προγράμματα που θα «τρέξουν», σύμφωνα με το Έθνος, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αλλά και τα προβλεπόμενα κονδύλια για την υλοποίησή τους, είναι τα ακόλουθα:
- Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και ένταξης στην απασχόληση για 10.000 νέους ηλικίας από 18 έως 24 ετών με συνολικό προϋπολογισμό 44 εκατ. ευρώ.
- Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και ένταξης στην απασχόληση για 3.000 νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών με προϋπολογισμό 13,2 εκατ. ευρώ.

- Πρόγραμμα κατάρτισης, πιστοποίησης και εγγυημένης απασχόλησης ανέργων σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας για 23.000 ανέργους ηλικίας από 29 έως 64 ετών με προϋπολογισμό 112 εκατ. ευρώ.
Δικαιούχοι των προγραμμάτων είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, των οποίων το δελτίο ανεργίας είναι σε ισχύ, οι οποίοι εμπίπτουν στις ηλικιακές ομάδες κάθε προγράμματος.
Στο μεταξύ, τον προσεχή Οκτώβριο αναμένεται να ξεκινήσουν τέσσερα ακόμα προγράμματα (σ.σ. τρία τον Σεπτέμβριο και ένα τον οκτώβριο) για νέες θέσεις εργασίας, υποστήριξης της απασχόλησης σε Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚοινΣΕΠ) για ανέργους και ΑμΕΑ και νεανικής επιχειρηματικότητας.
Συγκεκριμένα το πρώτο από αυτά προβλέπει τη δημιουργία 10.000 θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για ανέργους και ειδικές ομάδες ανέργων.
Παράλληλα θα «τρέξουν» τα προγράμματα υποστήριξης της απασχόλησης για 1.575 ανέργους και 1.000 άτομα με ειδικές ανάγκες σε ΚοινΣΕΠ.
Θα ακολουθήσει, τον Οκτώβριο, το νέο πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας για ανέργους νέους ηλικίας από 18 έως 29 ετών, το οποίο αφορά 11.000 νέους διαφόρων ειδικεύσεων.

1 σχόλιο:

 1. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑΑΑΑΑΑ????? ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ως 25 ετών - ως 29 ετών ......κλπ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
  ΕΜΕΙΣ ΤΩΝ 40 ετών και πάνω,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ;
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ;
  ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ;;;;
  ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
  ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΑΣ,ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.....
  ......ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΨΑΤΕ,ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;;
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ....ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....
  .......ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ετών.....
  .......ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.....
  ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!!!!
  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....
  ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ....
  ΟΛΟΙ!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!!!!
  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ!!!!!
  ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΖΗΣΟΥΝ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ!!!!
  Μία Απελπισμένη Άνεργη Πολύτεκνη Οικογένεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad