Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Τεχνική εταιρεία με εδρα το Μαρούσι ζητά Μηχανικό για συνεργασία στη μελέτη και επίβλεψη τεχνικών έργων, αποστολή βιογραφικών στο email: [email protected] (link sends e-mail) Τηλ. 210-6923707

Ζητείται Μηχανολόγος Μηχανικός επιπέδου Τ.Ε., για διενέργεια Μηχανικών Δοκιμών που εμπίπτουν στο πεδίο της Αντοχής των Υλικών και τήρηση αρχείων Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΕΣΥΔ. Προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών και γνώσεις σε συστήματα ποιότητας. Βιογραφικά στο [email protected] (link sends e-mail)

Ζητείται αρχιτέκτων μηχανικός με γνώσεις τρισδιάστατης απεικόνισης για μερική απασχόληση. Αποστείλατε βιογραφικό στο fax: 2106654240 και στο e-mail [email protected] (link sends e-mail)

Πολιτικοί μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής (εναλλακτικά αγγλικής) γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο [email protected] (link sends e-mail)

Μηχανολόγοι μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής (εναλλακτικά αγγλικής) γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο [email protected] (link sends e-mail)


Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής (εναλλακτικά αγγλικής) γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο [email protected] (link sends e-mail)

Αρχιτέκτονες μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής (εναλλακτικά αγγλικής) γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο, είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο [email protected] (link sends e-mail)

H Randstad Hellas αναζητά Software Developers για λογαριασμό Ελληνικού Φορέα ενέργειας. Οι διπλωματούχοι μηχανικοί που θα επιλεχθούν θα εμπλακούν στην ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων και Μηχανογραφικών Εφαρμογών του Φορέα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: https://www.randstad.gr/en/job-details/6536/Software%20Developers

Πηγή: https://portal.tee.gr
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου