Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Δημοφιλείς σελίδες για να μάθετε μια νέα δεξιότητα δωρεάν

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Είτε θέλετε να υπερέχετε στη δουλειά σας είτε επιθυμείτε να υιοθετήσετε ένα καινούριο χόμπι, θα χρειαστεί να αποκτήσετε μερικές νέες δεξιότητες για να φτάσετε το στόχο σας.

Η εκμάθηση και απόκτηση νέων δεξιοτήτων διατηρεί το μυαλό κοφτερό και ανοίγει μπροστά μας έναν ολοκαίνουριο κόσμο πιθανοτήτων.

Τα καλά νέα: Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για δάσκαλο ή εκπαιδευτή για να αποκτήσετε καινούριες δεξιότητες και ικανότητες, διότι μπορείτε να βρείτε online πηγές που θα σας υποστηρίξουν στο εγχείρημά σας.

Δείτε παρακάτω έξι τρόπους για να μάθετε καινούριες δεξιότητες χωρίς κόστος.

1. ALISON για Diploma ή Πιστοποίηση

Το ALISON είναι ένας από τους λίγους διαδικτυακούς τόπους όπου μπορείτε να αποκτήσετε diploma ή πιστοποίηση στο Web Development, στις Πωλήσεις, στην Κοινωνιολογία, στην Ψηφιακή Φωτογραφία. Θα αποκτήσετε επίσημο δίπλωμα από το Alison αν ολοκληρώσετε όλες τις ενότητες και πάρετε τουλάχιστον 80% στις αξιολογήσεις των μαθημάτων.


2. Coursera για πανεπιστημιακού επιπέδου μαθήματα

Πάντα θέλατε να μάθετε για τα big data; Για διαδραστικό σχεδιασμό; Μήπως να βελτιώσετε τις διοικητικές σας ικανότητες ή να μάθετε κάτι καινούριο από κορυφαία πανεπιστήμια και κολέγια του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Πανεπιστημίων Stanford, Johns Hopkins, Princeton και Duke;

Τα μαθήματα στο Coursera είναι δωρεάν, ενώ αν θέλετε η επιμορφωτική σας εμπειρία να πιστοποιηθεί επισήμως, θα πρέπει να πληρώσετε κάποιο τέλος.

3. Open Education Database για online μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου

Επιλέξτε κάποιο από τα πάνω από 10,000 δωρεάν online μαθήματα διαφόρων αντικειμένων που φιλοξενεί το Open Education Database και αναβαθμίστε το μορφωτικό σας επίπεδο και την επαγγελματική σας καριέρα.

Μαθηματικά, μηχανική, υγεία και πολλά άλλα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών βαθμίδων, κατηγοριών και θεματικών ενοτήτων.

4. Udemy για δεξιότητες και προσωπική ανάπτυξη

To Udemy προσφέρει κάτι για όλα τα skill levels και τα ενδιαφέροντα. Θα πρέπει να αναζητήσετε τα Free Courses για να δείτε τη λίστα με όσα μαθήματα διατίθενται δωρεάν ή με χαμηλό κόστος. Μπορείτε να μάθετε από Adobe Illustrator μέχρι «ευγενικά» αγγλικά.

5. Skillshare για κατάρτιση σε soft skills

Εγγραφείτε στο Skillshare και θα έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες μαθήματα από το πώς να γίνετε επαγγελματίες Instagrammers μέχρι συμβουλές για το πώς να δουλεύετε με νερομπογιές και μικτές τεχνικές. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν και video

Πολλά από τα παρεχόμενα μαθήματα έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματίες που θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις, την πείρα και το πάθος τους στον τομέα τους. Ο δωρεάν λογαριασμός σας δίνει πρόσβαση σε 353 δωρεάν μαθήματα, στην κοινότητα και την εφαρμογή για κινητά, ενώ το κόστος για πρόσβαση σε 2,890 μαθήματα και offline πρόσβαση είναι 8$ το μήνα.

6. Duolingo για την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας

Μετατρέψτε σε παιχνίδι την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας με τη βοήθεια του Duolingo, μια δωρεάν εφαρμογή και εκπαιδευτική πλατφόρμα. Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν προκλήσεις στα προφορικά, το listening, τη μετάφραση και multiple choice ασκήσεις βοηθώντας με αυτό τον τρόπο να αφομοιώσετε γρήγορα το καινούριο υλικό.

Πηγή: Semifind
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου