Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Εργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων υλοποιεί ο ΟΑΕΔ

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Εργαστήρια Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στο Νομό Θεσσαλονίκης και στο Νομό Αττικής προτίθεται να υλοποιήσει σύμφωνα με ανακοίνωση του ο ΟΑΕΔ θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους.

Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική  Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

Επισημαίνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το Νομό Θεσσαλονίκης απευθύνεται σε νέους ηλικίας έως 24 ετών και θα υλοποιηθεί Τετάρτη 16/3/2016 από τις 09:30 έως τις 15:00


Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το Νομό Αττικής απευθύνεται σε ανέργους όλων των ηλικιών και θα υλοποιηθεί Τετάρτη 30/3/2016 από τις 09:30 έως τις 15:00

Ο ΟΑΕΔ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είστε εγγεγραμμένος / εγγεγραμμένη.

Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο  www.oaed.gr.


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου