Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Τρεις αεροπορικές "ψάχνουν" τους επόμενους εργαζόμενούς τους στην Eλλάδα

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Tην ευκαιρία να δουλέψουν σε κορυφαίους αεροπορικούς ομίλους με υψηλούς μισθούς, δωρέαν διαμονή και μια σειρά άλλων προνομίων θα έχουν όσοι Έλληνες συμμετάσχουν στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνουν τον Φεβρουάριο στην Αθήνα η Emirates, η Qatar Airways και η Εtihad Airways.

Συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Intercontinental θα δεχτεί τους υποψήφιους που θέλουν να εργαστούν ως πλήρωμα καμπίνας η Qatar Airways στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει στις 13 Φεβρουαρίου. Οi ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα ενημερωμένο βιογραφικό στα αγγλικά, φωτογραφίες διαβατηρίου αλλά και ολόσωμες και να έχουν επαγγελματική αμφίεση.
Ημέρα Καριέρας διοργανώνει στις 22 Φεβρουαρίου στο Radisson Blu Park Hotel η Εtihad Airways. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο το βιογραφικού με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, καθώς και μία φωτογραφία διαβατηρίου. Οi κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν Απολυτήριο Λυκείου, να γνωρίζουν άπταιστα τηγ Αγγλική γλώσσα, να είναι άνω των 21 ετών, να μην έχουν τατουάζ σε εμφανή σημεία και να έχουν καθαρό ποινικό μητρώο
Τέλος στις 26 Φεβρουαρίου η αεροπορική εταιρεία Emirates θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace, στην οποία θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν γυναίκες και άντρες που επιθυμούν να εργαστούν ως πλήρωμα καμπίνας και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.


Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για το ρόλο τους, να υποβληθούν σε ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και να κάνουν μια ομαδική συζήτηση με τους εκπροσώπους της εταιρείας. Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους είναι να έχουν ηλικία άνω των 21 ετών, να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου