Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Βοηθός Merchandising Προϊόντος

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016




Ο ρόλος σας:

Υπό την ευθύνη του Υπεύθυνου Merchandising Προϊόντος βασιζόμενος/η στην κατανόηση των αναγκών του πελάτη:

Εξηγείτε και μεταφέρετε στα καταστήματα τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα μέσα για την εφαρμογή των κανόνων merchandising (στρατηγική της εταιρείας,ενημέρωση των φυλλαδίων..)


Συμμετέχετε στον σχεδιασμό του τρόπου στησίματος των ραφιών των καταστημάτων και δημιουργείτε το μικροπλάνο και το πλάνο λεπτομέρειας (ανοίγματα καταστημάτων, remodelings, τοποθέτηση νέων προϊόντων) σε συνεργασία με τους Διευθυντές Προϊόντος και τους Διευθυντές τμημάτων.


Πραγματοποιείτε επισκέψεις στα καταστήματα προκειμένου να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τα πλάνα που θα δημιουργηθούν.
   

Συμμετέχετε στην εφαρμογή του πλάνου λεπτομέρειας στα καταστήματα, καθοδηγείτε τους συνεργάτες, παρακολουθείτε την ολοκλήρωση του πλάνου και διασφαλίζετε την σωστή σήμανση.


Ενημερώνεστε σχετικά με την εξέλιξη του merchandising (ανάλυση του ανταγωνισμού, του εμπορίου, της συμπεριφοράς των καταναλωτών, κλπ ...)




Είστε άνθρωπος με ανθρωποκεντρικό, εμπορικό και επιχειρηματικό πνεύμα; Ψάχνετε για μία εταιρεία όπου μπορείτε να αναπτύξετε την αυτονομία και την πρωτοβουλία σας ενώ συνεργάζεστε με ομάδες σε σημαντικά projects;





Το προφίλ :



Πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ, Μεταπτυχιακός τίτλος επιθυμητός
Τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία σε αντίστοιχη θέση στο merchandising στο χώρο του retail
‘Άριστη γνώση Αγγλικών
Γνώση Γαλλικών επιθυμητή
Aριστη γνώση ΗΥ (excel, powerpoint)
Γνώση Microsoft Visio, Adobe illustrator, AC Nielsen Spaceman, Google Sketchup
Ικανότητα επικοινωνίας & οργάνωσης
Ομαδικό πνεύμα, άνεση στις επαγγελματικές σχέσεις, υπευθυνότητα, αυτονομία, εργατικότητα




Η Εταιρεία Leroy Merlin ανήκει στο γαλλικό όμιλο ADEO που έχει 87.000 συνεργάτες και 1.035 καταστήματα σε 12 χώρες παγκοσμίως. Είναι ο 1ος όμιλος στην Ευρώπη και ο 3ος στον κόσμο στην αγορά «Φτιάξτο μόνος σου» (Do It Yourself). Στην Ελλάδα, με σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης, αναζητάμε πάντα συνεργάτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτητικές θέσεις ενός πολυεθνικού δυναμικού περιβάλλοντος.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου