Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Επτά συντονιστές στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Εκδόθηκε η υπ' αριθμ. 1ΣΑΔ/2015 Απόφαση-Προκήρυξη του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για την επιλογή των επτά Συντονιστών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της Χώρας (Αιγαίου, Αττικής, Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Μακεδονίας - Θράκης, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου).
Υποψήφιοι για τη θέση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης μπορούν να είναι τακτικοί δημόσιοι υπάλληλοι και υπάλληλοι νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου (μόνιμοι υπάλληλοι και υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου), της κατηγορίας Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, εφόσον έχουν ασκήσει καθήκοντα προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης για ένα έτος τουλάχιστον ή έχουν δεκαπέντε τουλάχιστον έτη συνολικής πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας.
Επτά συντονιστές στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις
Αιτήσεις

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων-βιογραφικών σημειωμάτων των υποψηφίων, οι οποίες αφορούν μία μόνο συγκεκριμένη Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αρχίζει τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και λήγει στις 22 Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική «ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ» με ένδειξη ΕΝΤΥΠΟ ΣΑΔ1, η οποία διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr).
Μετά τη συμπλήρωσή του, οι υποψήφιοι πρέπει να το εκτυπώσουν, να το υπογράψουν (στο ειδικό πεδίο που προβλέπεται για το σκοπό αυτό) και να το υποβάλουν στο Α.Σ.Ε.Π., είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Πουλίου 6 Αθήνα, Τ.Κ. 115 23, Αίτηση για την Προκήρυξη 1ΣΑΔ/2015 Τ.Θ. 14 308 Αθήνα, Τ.Κ. 115 10.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου