Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Στην τελική ευθεία η προκήρυξη για 36 θέσεις διανομέων στα ΕΛΤΑ

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Ετοιμη προς έκδοση είναι η προκήρυξη πρόσληψης 36 μόνιμων υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ.
Το σχετικό αίτημα του φορέα έχει εγκριθεί ήδη από το ΑΣΕΠ και η προκήρυξη με αριθμό 2Κ/2016 θα σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο από μέρα σε μέρα.



Ολες οι θέσεις αφορούν την ειδικότητα των Διανομέων, για την οποία οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλο ισότιμο τίτλο σχολικής μονάδας της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας, καθώς και να διαθέτουν άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α (σταδιακής πρόσβασης), η οποία να είναι σε ισχύ.
Η πρόσληψη των μονίμων υπαλλήλων ήταν επιτακτική για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα οποία εδώ και χρόνια καλύπτουν τις έκτακτες ανάγκες τους μόνο με εποχικό προσωπικό (συμβάσεις 4 έως 8 μηνών). Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το σωματείο τους «τα υφιστάμενα κενά στη διανομή, αλλά και τα νέα τα οποία δημιουργούνται μέρα με την ημέρα, όχι μόνο έχουν επιβαρύνει την ποιότητα των ταχυδρομικών υπηρεσιών, αλλά έχουν κάνει την εργασιακή καθημερινότητα των ταχυδρόμων αφόρητη».
Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 65 ετών, να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της διανομής και να μην έχουν κώλυμα, κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα 9, καταδίκης, υποδικίας, δικαστικής συμπαράστασης. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 210 3353228 - 210 3353487.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου