Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Επέλαση του χειμώνα από σήμερα

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Τετάρτη 30-12-2015

Την Τετάρτη θα σημειωθεί η μεγάλη αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, καθώς από τα βορειοδυτικά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα οι νεφώσεις βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα πεδινά. Στα ορεινά της χώρας αναμένεται χιόνι, ενώ οι χιονοπτώσεις βαθμιαία θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και βαθμιαία 6, τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 6-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση.



Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31-12-2015

Για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς αναμένουμε κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βροχή ή χιονόνερο στις νοτιότερες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, όπου θα σημειωθούν και καταιγίδες και χιονοπτώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Σχετική βελτίωση του καιρού στα δυτικά και βόρεια, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί - βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια πελάγη 7, τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια.


Πρωτοχρονιά, Παρασκευή 01-01-2016

Στη βορειοδυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο παροδικές νεφώσεις. Στα βόρεια νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις κατά περιόδους στη Μακεδονία. Χιονόνερο ή χιόνι στις νοτιότερες θαλάσσιες περιοχές και χιόνια στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4-5 και στα ανατολικά 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα και παγετός κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου