Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα πληροφορικής για ανέργους και φοιτητές Θεσσαλονίκης

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015



Ανακοινώθηκε νέο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων για κατόχους κάρτας ανεργίας Ο.Α.Ε.Δ. και Φοιτητές για το νομό Θεσσαλονίκης, με σκοπό την απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιητικών πληροφορικής

Ημερομηνίες έναρξης νέων τμημάτων:
11/12, 14/12, 15/12, 16/12, 17/12, 18/12 (Περιορισμένες θέσεις, δηλώστε συμμετοχή για να ενημερωθείτε στην φόρμα που βρίσκεται παρακάτω στη σελίδα).
Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα
-  Παρακολούθηση δωρεάνμαθημάτων και για τις 6 ενότητες πληροφορικής με διάρκεια έως και τρεις μήνες εκπαίδευσης
-  Απόκτηση Πιστοποιητικού Αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ, αποδεκτό από το δημόσιο & ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα &εξωτερικό, κατάλληλο για μεταπτυχιακά, προκηρύξεις και μετατάξεις του δημοσίου.
-  Μαθήματα και απεριόριστη πρακτική εξάσκηση διάρκειας έως και τρεις μήνες από την ημερομηνία έναρξης
-   Ελεύθερη επιλογή ωραρίου και ημερών παρακολούθησης μαθημάτων
-  Ευέλικτα ωράρια παρακολούθησης των μαθημάτων σε ειδικά τμήματα από τις 09:00 το πρωί έως 23:00 το βράδυ (κατ επιλογή του σπουδαστή)
Διάρκεια μαθημάτων
Η διαδικασία της εκπαίδευσης στα πλαίσια του προγράμματος για τις έξι εξεταζόμενες ενότητες (Internet, MSWord, MSExcel, Windows 7, MSPowerpoint, MSAccess) με συνολική διάρκεια έως και τρεις μήνες από την ημερομηνία έναρξης, παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (χωρίς δίδακτρα μαθημάτων).
Διεξαγωγή μαθημάτων
Τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά  Παπαναστασίου 150 (Χαριλάου, Θεσσαλονίκη) στους χώρους πληροφορικής του Κ.Δ.Β.Μ. Υδρόγειος, σε ευέλικτα ωράρια από Δευτέρα – Σάββατο (πρωί έως βράδυ 09:00-23:00). Τις ώρες και μέρες παρακολούθησης τις καθορίζετε εσείς.
Εξετάσεις

Τα παράβολα για την συμμετοχή στις επίσημες εξετάσεις είναι: 70 ευρώ κόστος κάρτας δεξιοτήτων, 40 ευρώ παράβολο για κάθε ενότητα εξέτασης και 30 ευρώ  η έκδοση του πιστοποιητικού. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος σε περίπτωση αποτυχίας δεν επιβαρύνονται με επιπλέον εξέταστρα. (δωρεάν επανεξετάσεις σε περίπτωση αποτυχίας). Οι εξετάσεις διοργανώνονται από τον φορέα πιστοποίησης GlobalCert (εγκεκριμένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. & Α.Σ.Ε.Π. Η συμμετοχή στις εξετάσεις για τουλάχιστον τρεις ενότητες είναι υποχρεωτική.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Παπαναστασίου 150, Χαριλάου, 55 236, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 328 797 – Fax: 2310 328 898
Κέντρο ΔΙα Βίου Μάθησης, Παπαναστασίου 150 & Πλαταιών 37, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη,
Τηλ.: 2310 328 797



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου