Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Αυτές είναι οι δέκα χώρες όπου οι εργαζόμενοι αγαπούν την εργασία

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015


Στην όγδοη θέση της λίστας βρίσκεται η Ελλάδα.

Η σουηδική εταιρεία Universum διεξήγαγε έρευνα συμπεριλαμβάνοντας 250.000 επαγγελματίες σε 55 αγορές, με κύριο θέμα το πόσο ικανοποιημένοι είναι με την εργασία τους, τον εργοδότη τους και κατά πόσο είναι πιστοί στην επιχείρηση που εργάζονται.

Στις τρεις πρώτες θέσεις της λίστας κατατάσσεται το Βέλγιο, η Νορβηγία και η Κόστα Ρίκα, ενώ τις τελευταίες θέσεις καταλαμβάνει το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μαρόκο, η Νιγηρία και η Ιαπωνία. Στην όγδοη θέση της λίστας βρίσκεται η Ελλάδα.

Ο επικεφαλής του International HR στην εταιρεία CommScope, Tom Verbeke, σημείωσε ότι οι Βέλγοι εργαζόμενοι δεν ενδιαφέρονται να εξετάσουν το ενδεχόμενο εναλλακτικής απασχόλησης, καθώς το ποσοστό των ανθρώπων που δηλώνουν ότι είναι ικανοποιημένοι με την εργασία τους είναι αρκετά υψηλό.

Σύμφωνα με την έρευνα, μέχρι το 2018, επιπλέον 49 εκατ. εργαζόμενοι θα εγκαταλείψουν την παρούσα εργασία τους. Στόχος της έρευνας είναι να βοηθήσει τις εταιρείες να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας, προκειμένου να ικανοποιήσουν περισσότερο τους υπαλλήλους τους.

Αυτές είναι οι δέκα χώρες όπου οι εργαζόμενοι αγαπούν την εργασία:

Ρωσία
Τσεχία
Ελλάδα
Ελβετία
Αυστρία
Νότια Αφρική
Δανία
Κόστα Ρίκα
Νορβηγία
Βέλγιο





fortunegreece.com
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου