Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

SAP Senior Consultant από την PentaSoft AE

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

 Η PentaSoft Παροχή Επιχειρηματικών Συμβουλών ΑΕ (PentaSoftAE) παρέχει υπηρεσίες στο πλαίσιο της ανάπτυξης λογισμικού για λύσεις προβλημάτων και υπηρεσίες προσανατολισμένες στο μέλλον, με σκοπό τη μετρήσιμη αύξηση και μακρόθεσμη συνέπεια της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας των πελατών. Το ευρύ φάσμα υπηρεσιών της επιχείρησης κυμαίνεται από τη σύλληψη που προσανατολίζεται στην επιχειρηματική στρατηγική των ειδικών και τεχνικών απαιτήσεων έως την υλοποίηση, ενσωμάτωση και επιμέλεια μεμονωμένων λύσεων λογισμικού και τυποποιημένων προϊόντων. Για την νεοϊδρυθείσα θυγατρική μας εταιρία PentaSoft Consulting M.A.E. Greece αναζητάμε εξειδικευμένους και δραστήριους συνεργάτες, με τους οποίους θα μπορέσουμε να διευρύνουμε επιτυχώς το επαγγελματικό μας πεδίο.

Εάν επιθυμείτε να συνεισφέρετε ενεργητικά στην επιμέλεια σύνθετων και επειχηρηματικά κρίσιμων εφαρμογών στον τομέα SAP και διακρινόσαστε παράλληλα από αναλυτικές ικανότητες και επικοινωνιακές δεξιότητες, αναμένουμε με χαρά την δηλωτική σας αίτηση υποψηφιότητας. Παρακαλούμε αποστείλτε μας τις αιτήσεις σας (τουλάχιστον συνοδευτική επιστολή και βιογραφικό σημείωμα) στην αγγλική γλώσσα (εναλλακτικά στα γερμανικά) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Πεδίο δραστηριότητας: Συντήρηση και ανάπτυξη εφαρμογών στο πλαίσιο των λειτουργικών μονάδων SAP (Συστήματα, Εφαρμογές & Προϊόντα Επεξεργασίας Δεδομένων)

Εργασίες:

Ανάλυση των υφιστάμενων διαδικασιών
Τεχνική υλοποίηση των απαιτήσεων
Απαραίτητες δοκιμές
Ανάπτυξη
Τεκμηρίωση
Παροχή συμβουλών προς τους πελάτες
Παροχή συμβουλών για το κλείσιμο τριμήνου
Παροχή συμβουλών για τα έγγραφα παράδοσης
Υποστήριξη 2ου / 3ου Επιπέδου
Απαραίτητες προϋποθέσεις δεξιοτήτων

Απαραίτητα:

SAP NetWeaver BW
ABAP Workbench
SAP GUI / ABAP/ABAP Objects /ABAP Dictionary
SAP FI (General Ledger) or SAP BW
ABAP Perfomance Analyse and optimization
Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (προφορικός και γραπτός λόγος)
Προαιρετικά:

SAP CO
Implementation of SNotes
SPDD/SPAU
Hana DB
Bex-Queries
SAP WorkFlow
Γνώση της γερμανικής γλώσσας (προφορικός και γραπτός λόγος)
Επαγγελματική κατάρτιση:

Περισσότερα από 2 χρόνια πρακτικής εμπειρίας στο παραπάνω περιβάλλον
Αναφορές έργων με SAPFI ή SAPBW και ABAP
Επιπλέον πληροφορίες: Τόπος εργασίας κυρίως στη Θεσσαλονίκη και περιστασιακά στο Μόναχο (ιδίως όσον αφορά την εκπαίδευση καθώς και συσκέψεις και συζητήσεις έργων)
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου