Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Εργαστήρι Ενεργοποίησης- Κινητοποίησης Ανέργων

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Ο ΟΑΕ∆ θέτοντας ως στόχο την παροχή συµβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήρι Ενεργοποίησης- Κινητοποίησης Ανέργων στους νοµούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συµµετέχοντες ολοκληρωµένη βιωµατική πληροφόρηση σχετικά µε τις Συµβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισµό (Συµβουλευτική Επαγγελµατικού Προσανατολισµού, Συµβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συµβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηµατικών Πρωτοβουλιών).

Ο ΟΑΕ∆ θέτοντας ως στόχο την παροχή συµβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήρι Ενεργοποίησης- Κινητοποίησης Ανέργων στους νοµούς Αττικής και Θεσσαλονίκης. Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συµµετέχοντες ολοκληρωµένη βιωµατική πληροφόρηση σχετικά µε τις Συµβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισµό (Συµβουλευτική Επαγγελµατικού Προσανατολισµού, Συµβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συµβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηµατικών Πρωτοβουλιών). Επισηµαίνεται ότι µετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούµενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωµένα προγράµµατα συµβουλευτικής. Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το νοµό Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί Τετάρτη 25/11/2015 από τις 09:30 έως τις 15:00 Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το νοµό Αττικής θα υλοποιηθεί Πέµπτη 26/11/2015 από τις 09:30 έως τις 15:00 Επισηµαίνεται ότι µετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούµενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωµένα προγράµµατα συµβουλευτικής.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το νοµό Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί Τετάρτη 25/11/2015 από τις 09:30 έως τις 15:00
Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το νοµό Αττικής θα υλοποιηθεί Πέµπτη 26/11/2015 από τις 09:30 έως τις 15:00
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου