Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών του ΑΣΕΠ

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Το ΑΣΕΠ στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση 2007-2013» υλοποιεί το έργο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΑΣΕΠ)».

Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση όλων των απαιτούμενων ενεργειών για την αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών του ΑΣΕΠ, την υλοποίηση νέων ψηφιακών υπηρεσιών και την προμήθεια και εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού και λογισμικού. Το συγκεκριμένο έργο υλοποιείται μέχρι στιγμής σύμφωνα με το συμβατικό του χρονοδιάγραμμα.

Ειδικότερα για να διασφαλιστεί η πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στο σύνολο των προσφερόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και το ηλεκτρονικό περιεχόμενο της διαδικτυακής πύλης του ΑΣΕΠ και των εφαρμογών, η υλοποίηση της πύλης και των διαδικτυακών υπηρεσιών θα συμμορφώνεται πλήρως με τις ελέγξιμες οδηγίες για την Προσβασιμότητα του Περιεχομένου του Ιστού έκδοση 2.0 σε επίπεδο συμμόρφωσης «ΑΑ» (Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) v2.0 level AA). Έχουν ληφθεί υπόψη κατά τον σχεδιασμό, οι διαφορετικές ομάδες χρηστών κι επομένως οι διαφορετικοί τρόποι εκπλήρωσης της παρεχόμενης λειτουργικότητας.

Η αναβαθμισμένη διαδικτυακή πύλη του ΑΣΕΠ θα είναι πλήρως διαθέσιμη για τους πολίτες μετά την οριστική παραλαβή του έργου που αναμένεται να ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2015.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου