Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Εταιρεία ψάχνει δοκιμαστή μανό -Δίνει αμοιβή 48.000 ευρώ

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Σίγουρα αποτελεί ίσως την πιο δελεαστική πρόταση εργασίας που έχετε ακούσει ποτέ και όμως δεν ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας αλλά αποτελεί πραγματική αίτηση πρόσληψης.

Η εν λόγω δουλειά δεν είναι λαμπερή, αλλά είναι ονειρική και φυσικά προσφέρει 48.000 ευρώ μισθό. Η προσληφθείσα θα πρέπει να δοκιμάζει 50 μανό και αξεσουάρ νυχιών το μήνα, να τα τεστάρει και να γράφει τη γνώμη της για αυτά. Επίσης, θα πρέπει να φωτογραφίζει διαρκώς τα χέρια της.

Η δοκιμάστρια μανό που θα προσληφθεί θα πρέπει όσο διάστημα εργάζεται για τη Νailbox να αποφύγει κάθε είδους εργασία με τα χέρια, από πλύσιμο πιάτων και σκούπισμα, μέχρι την… κηπουρική.

Στα θετικά περιλαμβάνεται και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ωράριο, και ότι η δοκιμάστραια θα μπορεί να εργάζεται και από το σπίτι της. Συν του ότι πέρα από τον ασύλληπτο μισθό της, η δοκιμάστρια μανό θα λάβει και πολλά άλλα δώρα που έχουν να κάνουν με τη φροντίδα των νυχιών.

Προφανώς η εν λόγω θέση έχει και κάποιες βασικές απαιτήσεις. Οπως ότι η υποψήφια θα πρέπει να είναι κάποια που προσέχει την εμφάνισή της και κυρίως τα νύχια της, να έχει ενθουσιασμό για τα προϊόντα ομορφιάς, αλλά και κριτική σκέψη για να διακρίνει τα καλύτερα προϊόντα και χρώματα. Θα πρέπει επίσης να έχει άποψη για τη μόδα, να είναι ενημερωμένη σχετικά δηλαδή αλλά και να δημιουργεί και η ίδια μόδα.


Η σχετική αγγελία είναι διαθέσιμη ΕΔΩ. 

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Αν είχατε διαβάσει την αγγελία θα είχατε δει πως αφορά άτομα που μένουν στο Η.Β.
    Μην μας σπαμμάρετε με ηλιθιότητες παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή