Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Δείτε τι καιρό θα κάνει σήμερα

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Παροδικές βροχές ή καταιγίδες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, με βελτίωση από το απόγευμα, και τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 26 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 12 έως 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 16 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και από 15 έως 27 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές. Στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου