Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Οικονομολόγοι από την Εταιρία International Life στη Θεσσαλονίκη

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Νέο προσωπικό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης αναζητεί η International Life για τη δημιουργία νέας ομάδας πωλήσεων, οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία σε τράπεζες, χρηματιστηριακές εταιρείες, εταιρείες συμβούλων financial planning ή ασφαλιστικές εταιρείες και θα ενταχθούν αμέσως στο δυναμικό των πωλήσεων του καταστήματος της Θεσσαλονίκης. Οι νέοι συνεργάτες, ειδικότητας Financial Advisors, θα έχουν την ευθύνη για την εύρεση και ανάπτυξη νέων πελατών, τη συνάντηση με υποψήφιous πελάτες και τη διερεύνηση των επενδυτικών τους αναγκών.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημιακής οικονομικής σχολής ή marketing, ηλικία από 27 έως 49 ετών, προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων χρηματοοικονομικών προϊόντων, γνώσει χειρισμού Η/Υ - αγγλικής γλώσσας, άριστη ικανότητα επικοινωνίας, ομαδικό πνεύμα και διάθεση για δημιουργική εργασία. Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.


Η εταιρεία προσφέρει, μεταξύ άλλων, ελκυστικό πακέτο αμοιβών, που περιλαμβάνει έμμισθη σχέση και μπόνους παραγωγικότητας, εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξέλιξης σε financial planning, διαρκή εξάσκηση σε τεχνικές επικοινωνίας και πωλήσεων και δυνατότητα " για επαγγελματικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ελληνική γλώσσα στο e-mail: [email protected]
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου