Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Η Vodafone χρηματοδοτεί την πρόσληψη 10 ατόμων σε ΜΚΟ

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η Vodafone χρηματοδοτεί την πρόσληψη 10 ατόμων σε ΜΚΟ



Η Vodafone Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης, για 5η συνεχή χρονιά υλοποιεί το πρόγραμμα κοινωφελούς πρωτοβουλίας «Vodafone World of Difference» με το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα σε 10 υποψήφιους με όραμα και πάθος να εργαστούν για έξι μήνες στον κοινωφελή Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους, στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών, υλοποιώντας το συγκεκριμένο έργο που θα έχουν συναποφασίσει με τον εκάστοτε Οργανισμό, με σκοπό την κάλυψη καίριων αναγκών της κοινωνίας.




Η Vodafone Ελλάδος θα καταβάλει στον Οργανισμό το μισθό και τις εργοδοτικές εισφορές κάθε υποψηφίου που θα επιλεγεί μέσα από σχετικό διαγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Vodafone World of Difference» μπορείς να επισκεφθείς την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.vodafone.gr/worldofdifference όπου θα βρεις όλες τις σχετικές πληροφορίες και την ηλεκτρονική αίτηση.

Η καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων στη Vodafone είναι η 12η Οκτωβρίου 2014 (έως και τα μεσάνυχτα).

Αν θέλεις να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο.) στείλε την πρότασή σου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή επικοινώνησε με τη Γραμματεία του Σ.Ε.Ο. (κα Δήμητρα Τσεσμελή στα τηλ.: 210-3238314 ή 3235794, ώρες γραφείου), ώστε να λάβεις τη στήριξή του και να συμφωνήσετε σε ένα σχέδιο οργάνωσης και χρονοδιάγραμμα του έργου για την περίοδο απασχόλησής σου στο Σ.Ε.Ο.



ΠΗΓΗ: e-dimosio.gr
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου