Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Ανοικτή πρόσκληση ΟΤΕ και σε τεχνικούς

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ευκαιρίες για την υλοποίηση της πρακτικής τους άσκησης προσφέρει ο τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός, ΟΤΕ, στο πλαίσιο του προγράμματός του για την εταιρική υπευθυνότητα.

Οι θέσεις αφορούν φοιτητές και σπουδαστές Πανεπιστημίου, ΤΕΙ και ΙΕΚ, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες και να αποκτήσουν την εργασιακή εμπειρία μίας μεγάλης επιχείρησης.

Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας του ΟΤΕ δίνει πολλές επιλογές για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας
Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας του ΟΤΕ δίνει πολλές επιλογές για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας

Εκτός από τα προσωπικά στοιχεία που θα πρέπει να συμπεριλάβουν οι υποψήφιοι στην αίτησή τους, ζητούνται επίσης, το επίπεδο εκπαίδευσής τους, ο επιθυμητός τόπος και τομέας απασχόλησης και η -πιθανή- εμπειρία τους ως εργαζόμενοι του ΟΤΕ.





Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει επίσης να παρέχουν πληροφορίες για προηγούμενη πρακτική άσκησή τους στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, για τη συμμετοχή τους σε εθελοντικές εργασίες στο παρελθόν και άλλα ενδιαφέροντα που ενδεχομένως τους χαρακτηρίζουν.
Τα άτομα που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Οργανισμού θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα https://practice.ote.gr/







http://www.ethnos.gr/
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου