Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

ΟΑΕΔ: Εργαστήρια κινητοποίησης ανέργων

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014






Ο ΟΑΕΔ προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήρια Ενεργοποίησης - Κινητοποίησης Ανέργων, όπως τα ονομάζει, στους νομούς Αττικής, Αχαΐας και  Θεσσαλονίκης.

Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική  Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

Μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Τα εργαστήρια θα υλοποιηθούν: για τον νομό Θεσσαλονίκης την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 14:30, για το  νομό Αττικής την Δευτέρα  22 Σεπτεμβρίου 2014  από τις 09:00 έως τις 14:30 και για το νομό Αχαΐας την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 από τις 09:00 έως τις 14:30.


Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είστε εγγεγραμμένος. Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον διαδικτυακό τόπο  www.oaed.gr
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου