Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Επιδοτούμενο πρόγραμμα για 78 ανέργους και νέους επιστήμονες στην Αττική

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, ανακοίνωσε η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ, για το πρόγραμμα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων - μελών του ΣΠΑΠ».

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρέμβαση ενεργειών και δράσεων, η οποία στοχεύει στην ένταξη των ανέργων στην τοπική αγορά εργασίας και στην ενίσχυση των Νέων Επιστημόνων για την επέκταση της υπάρχουσας επιχείρησης ή για την ενδυνάμωση της κύριας δραστηριότητας τους.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν:
•Άνεργοι όλων των κατηγοριών, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ και
•Νέοι Επιστήμονες (ιατροί, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι των Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών σχολών)

οι οποίοι είναι κάτοικοι σε δήμο-μέλος που απαρτίζει τον Σ.Π.Α.Π. (Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού). Οι δώδεκα (12) Δήμοι του ΣΠΑΠ είναι: Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Διονύσου, Κηφισιάς, Μαραθώνα, Παλλήνης, Πεντέλης, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπάτων – Αρτέμιδας & Χαλανδρίου.

Το Σχέδιο Δράσης θα απορροφήσει εβδομήντα οκτώ (78) ωφελούμενους, εκ των οποίων θα είναι οι εξήντα πέντε (65) Άνεργοι και οι δεκατρείς (13) Νέοι Επιστήμονες, που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως περιγράφονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητήσουν την αίτηση συμμετοχής και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα γραφεία των εταίρων, στους Δήμους που απαρτίζουν τον ΣΠΑΠ και στην ιστοσελίδα

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται κάθε:
•Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στο Δήμο Αμαρουσίου: Ισόγειο (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι).
•Πέμπτη στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος: 3ος όροφος (Β. Παύλου & Δημάρχου Χρ. Μπέκα, Σπάτα).

Ώρες λειτουργίας: 09:00-13:00
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου