Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Μέσα στην εβδομάδα 300 θέσεις εποχικού προσωπικού

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Αιτήσεις μέσα στην εβδομάδα για 300 θέσεις εποχικού προσωπικού



Θέσεις για ηλεκτρολόγους στο Δήμο Αγίων Αναργύρων

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, που εδρεύει στους Αγίους Αναργύρους, και συγκεκριμένα του εξής:

2 ΔΕ Ηλεκτρολόγων ΣΤ΄ ειδικότητας
1 ΔΕ Ηλεκτρολόγων Α΄ ειδικότητας
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Δημοκρατίας 61, Τ.Κ. 13561, απευθύνοντάς την στο γραφείο Προσωπικού, υπόψη κας Σοφίας Μαυρίδη (τηλ. επικοινωνίας: 2132023671). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

4 προσλήψεις για τον παιδικό σταθμό Δήμου Σουλίου

O Δήμος Δουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, της οποίας η διάρκεια δεν θα υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων:

1 TE ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
1 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
1 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
1 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΡΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 65 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα
(καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Εξαίρεση: Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σουλίου, στην Παραμυθιά (στο ισόγειο του παλαιού Δημαρχείου) και ώρες 9.00 π.μ- 13.00 μμ. Αρμόδια για την παραλαβή θα είναι η υπάλληλος κα Αναγνώστου Χρυσαυγή (τηλ. επικοινωνίας 26660 23215) . Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία έξι (6) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και του Ν.Π.Δ.Δ., δηλαδή από 25/9/2014 έως και 30/9/2014.

6 μουσικοί στο Δήμο Νέας Προποντίδας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση έξι (6) ατόμων, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, στο Τμήμα Πολιτισμού (Δημοτικά Ωδεία – χορωδίες), που εδρεύει στα Νέα Μουδανιά, και συγκεκριμένα τους εξής:

1 ΔΕ Μουσικός Πνευστών Οργάνων (Κλαρίνο- Σαξόφωνο)
3 ΔΕ Μουσικός Κιθάρας
1 ΔΕ Μουσικός Πιάνου
1 ΔΕ Μουσικός Διεύθυνσης Χορωδίας
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας, Γεωργίου Παπανδρέου 12, Ν. Μουδανιά Τ.Κ 63 200, Νομός Χαλκιδικής, απευθύνοντας την επιστολή στο τμήμα Διοικητικού, (τηλ. επικοινωνίας: 23730- 65693, 65686). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Αφού η υπηρεσία μας επεξεργαστεί τις αιτήσεις των υποψηφίων βάσει των κριτηρίων του νόμου, θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στο κατάστημα των γραφείων μας ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης (σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 11 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει) το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2) υπαλλήλους της υπηρεσίας.

2 ηλεκτροτεχνίτες στο Δήμο Αργους – Μυκηνών

Ο Δήμαρχος ΄Αργους – Μυκηνών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, που εδρεύει στο Άργος, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

2 ΔΕΗλεκτροτεχνιτών

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: !ήμος Αργους-Μυκηνών, Καποδιστρίου 9-11 Τ.Κ.212 00 Άργος, υπόψιν κ. Σαλεσιώτου Ιωάννας ή κ. Θεοδωροπούλου Μαρίνας (τηλ. επικοινωνίας: 2751-3-60043/ 2751-3-60071), μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου Άργους-Μυκηνών, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Κέντρο Δελφών

Το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΛΦΩΝ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών/έργου, ενός (1) έκτακτου συνεργάτη, για την κάλυψη παροδικών αναγκών κατά την υλοποίηση του Έργου «Προβολή και ανάδειξη των δραστηριοτήτων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών μέσα από την χάραξη μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής στρατηγικής», σύμφωνα με τα παρακάτω αναγραφόμενα καθήκοντα και τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα.

Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών-Προγραμματιστής Η/Υ- Πτυχιούχος Τμήματος Πληροφορικής

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν, στα γραφεία του Ε.Π.Κε.Δ. στην παραπάνω αναγραφόμενη διεύθυνση, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 10.00 – 14.00, σχετικό φάκελο συμμετοχής στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ο οποίος θα περιέχει την αίτηση συμμετοχής, μαζί με τα αναγκαία δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων και της εμπειρίας τους. Η προθεσμία υποβολής των φακέλων λήγει την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 14:00.

9 προσλήψεις στο Δήμο Αβδήρων

Ο Δήμος Αβδήρων ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού εννέα (9) εργατών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες της υπηρεσίας Περιβάλλοντος και καθαριότητας έτους 2014 στο Δήμο μας, ως εξής:

9 Εργάτες/εργάτριες

Αιτήσεις υποβάλλονται από 22-09-2014 Έως τις 29-09-2014, στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Αβδήρων.

2 προσλήψεις στο Δήμο Ερμιονίδας

Το Ν.Π. Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Ερμιονίδας ανακοινώνει εκ νέου, λόγω ότι τα άτομα που προσήλθαν δεν πληρούσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού Δύο (02) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των Παιδικών Σταθμών Κρανιδίου και Ερμιόνης για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα για:

1 ΔΕ Μαγείρων (για τον Παιδικό Σταθμό Ερμιόνης)
1 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά στο γραφείο του Ν.Π. στο Κρανίδι (τηλ: 2754022462) και αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Λέκκα Βασιλική κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και 02-10-2014.

5 προσλήψεις στο Δήμο Δάφνης- Υμηττού

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε ( 5 ) ατόμων για την υλοποίηση ευρωπαϊκού προγράμματος για την πράξη «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, που εδρεύει στον Υμηττό, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
4 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:    Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Δάφνης- Υμηττού, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Τ.Κ.17237, ΥΜΗΤΤΟΣ, Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ, απευθύνοντάς την στο τμήμα προσωπικού, υπόψιν κας Ελένης Πατήθρα (τηλ. επικοινωνίας: 2132037869).

24 προσλήψεις στη ΙΓ΄ ΕΠΚΑ (Βόλος)

Ανακοίνωση πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την εκτέλεση αρχαιολογικών ερευνών και εργασιών στο πλαίσιο του υποέργου «Κατασκευή έργων μεταφοράς και διανομής νερού λίμνης Κάρλας, Α” Φάση – Αρχαιολογία», του έργου «Κατασκευή έργων μεταφοράς και διανομής νερού λίμνης Κάρλας, Α” Φάση», ενταγμένου στο Μέτρο 125Α 1 «Εγγειοβελτιωτικά έργα και Δράσεις» του Π.Α.Α. (Πρόγραμμα: Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013»), απολογιστικά και με αυτεπιστασία από τη ΙΓ΄ ΕΠΚΑ.

- Τρεις (3) ΠΕ Αρχαιολόγοι, για χρονικό διάστημα έως και επτά (7) μηνών και
πάντως όχι μετά τις 30.04.2015
- Ένας (1) ΤΕ Συντηρητής Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης & ελλείψει αυτού ένας (1) ΔΕ Τεχνικός Συντήρησης Αρχαιοτήτων, Ζωγραφικής και Έργων Τέχνης, για χρονικό διάστημα έως και επτά (7) μηνών και πάντως όχι μετά τις 30.04.2015
- Είκοσι (20) ΔΕ Εργατοτεχνίτες & ελλείψει αυτών ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες για χρονικό διάστημα έως και επτά (7) μηνών και πάντως όχι μετά τις 30.04.2015.


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Αθανασάκη 1, 38001 ΒΟΛΟΣ, υπόψη Γραμματείας κ Βογιατζή Αντώνη (τηλ. επικοινωνίας: 2421025349 και 2421076278) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 22/09/2014 έως 26/09/2014).

30 προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Πειραιά, που εδρεύει στον Πειραιά, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

14 ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
10 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ (ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ)
6 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πειραιά, Δραγάτση 12, Τ.Κ. 18535 Πειραιάς, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου, 6οςόροφος, Γραφείο 12, υπόψιν κας Χατζηνικολάου Αικατερίνης (τηλ. επικοινωνίας: 2132022249-50), από 23-09-2014 έως και 02-10-2014.

17 προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς Π. Φαλήρου

Το Ν.Π.Δ.Δ. « ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Π. Φαλήρου», που εδρεύει στο Παλαιό Φάληρο, και συγκεκριμένα του εξής:

5 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
6 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
2 ΔΕ Μαγείρων
4 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Π. Φαλήρου, Τερψιχόρης 88 & Πλειάδων, Τ.Κ. 175 62, Παλαιό Φάληρο, απευθύνοντάς την στο Γραφείο των Παιδικών Σταθμών υπ’ όψιν κυρίας Μαγούλη (τηλ. επικοινωνίας: 210-9825501).

42 προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς Ανω Λιοσίων

Το ΝΠΔΔ «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα δύο (42) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, που εδρεύει στην Πλ. Ηρώων Άνω Λιόσια, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

20 ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων
5 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
7 ΔΕ Μαγείρων
10 ΥΕ Καθαριστών/στριών Εσωτερικών Χώρων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: : (για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων), Σ. Μηγιάκη & Β. Λεωνίδη, Τ.Κ.133 41 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, υπόψη κας Σκλαβούνου Ζαχαρούλας (τηλ. επικοινωνίας: 210 2484781).

Προκήρυξη ΕΥΔΑΠ: Αιτήσεις έως τις 25 Σεπτεμβρίου για 155 θέσεις

Αιτήσεις από τις 16 έως τις 25 Σεπτεμβρίου θα μπορούν να καταθέτουν οι υποψήφιοι για 155 θέσεις στην. Οι θέσεις είναι οι παρακάτω:




ΦορέαςΚλάδος / ΕιδικότηταΑριθμός ατόμων
ΕΥΔΑΠ Α.Ε Κεντρικός Τομέας ΑθηνώνΔΕΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ28
ΕΥΔΑΠ Α.Ε Κεντρικός Τομέας ΑθηνώνΔΕΟΔΗΓΩΝ Γ” & Δ” ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ5
ΕΥΔΑΠ Α.Ε Κεντρικός Τομέας ΑθηνώνΥΕΕΡΓΑΤΩΝ52
ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Υπηρεσίες ΠειραιάΔΕΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ22
ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Υπηρεσίες ΠειραιάΔΕΟΔΗΓΩΝ Γ” & Δ” ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ1
ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Υπηρεσίες ΠειραιάΔΕΟΔΗΓΩΝ Γ” ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ19
ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Υπηρεσίες ΠειραιάΥΕΕΡΓΑΤΩΝ28




Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής



Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ε.ΥΔ.Α.Π Α.Ε Ωρωπού 156, Τ.Κ.11146-Γαλάτσι, Υπηρεσία Γενικής Γραμματείας, υπόψιν κας Ευμορφίας Μπούρα (τηλ. επικοινωνίας: 210-2144370). Πληροφορίες θα δίνονται από την Υπηρεσία Προσωπικού στα τηλέφωνα: 210-2144068, 077, 225, 247, 248 & 461.

ΠΗΓΗ: e-dimosio.gr



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου