Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

3 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Κομοτηνής

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» του ΝΠΔΔ «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής»

 3 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3
και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην Σελίδα 6 από 9ακόλουθη διεύθυνση: «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής» -Ταχ. Δ/νση Γρ. Μαρασλή 1 1ος όροφος- Κομοτηνή ΤΚ 69100, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό τμήμα, υπόψιν κας Μερέτη Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 25310/23175). Στηνπερίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου