Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Στην πρόσληψη 200 εποχικά εργαζομένων προχωρούν 19 δήμοι

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Στην πρόσληψη 200 εποχικά εργαζομένων προχωρούν 19 δήμοι και Νομικά Πρόσωπα Δήμων σε Αθήνα και περιφέρεια για την κάλυψη των αναγκών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.
Πληθαίνουν οι προκηρύξεις θέσεων για βρεφοκόμους και βοηθητικό προσωπικό στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, καθώς οι δήμοι επείγονται για την πλήρη λειτουργία τους
Πληθαίνουν οι προκηρύξεις θέσεων για βρεφοκόμους και βοηθητικό προσωπικό στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, καθώς οι δήμοι επείγονται για την πλήρη λειτουργία τους

Οι θέσεις αφορούν τη σχολική περίοδο 2014-2015 και θα καλυφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας έντεκα μηνών. Ας σημειωθεί ότι σήμερα το μεσημέρι λήγει η προθεσμία για 68 θέσεις στους παιδικούς Σταθμούς Λάρισας για 25 θέσεις Βοηθητικού Προσωπικού ΥΕ, 14 Νηπιαγωγούς ΠΕ, 22 Βρεφονηπιοκόμους ΤΕ και ΔΕ και επτά Μαγείρους ΔΕ. Αναλυτικά, οι διαγωνισμοί που «τρέχουν» είναι οι εξής:



ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας
Αντίστροφα «μετρά» ο χρόνος έως την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου για 23 θέσεις στο ΝΠΔΔ Κοινωνική Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Γλυφάδας. Οκτώ θέσεις κατανέμονται σε Βοηθούς Παιδοκόμους ΔΕ και από έξι σε Βρεφονηπιοκόμους ΤΕ και Καθαριστές ΥΕ. Επίσης, θα προσληφθούν δύο Μάγειρες ΔΕ και ένας Ιατρός ΠΕ. Πληροφορίες: 210 9602130.

ΝΠΔΔ Φλώρινας
Θα καλυφθούν 14 εποχικές θέσεις, από τις οποίες επτά για Προσωπικό Καθαριότητας ΥΕ, τέσσερις για Βρεφονηπιοκόμους ΤΕ και τρεις για Μάγειρες ΔΕ. Πληροφορίες: 23850 26474.
ΔΟΚΟΠΑΠ Λουτρακίου - Περαχώρας
Εως την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις για τις εξής τρεις θέσεις: ΤΕ Βρεφονηπιοκόμου, ΔΕ Μάγειρα και ΥΕ Καθαριστή. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 27440 62000.

Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας Θήρας
Τρεις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, απομένουν για αιτήσεις στον Οργανισμό Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας Θήρας, όπου θα προσληφθούν δύο Βρεφονηπιοκόμοι ΤΕ και ένας Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων ΔΕ. Πληροφορίες: 22860 31075.
Παιδικοί Σταθμοί Αμπελοκήπων
Τέλος χρόνου τη Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου, για μία θέση Βρεφονηπιοκόμου ΤΕ και μία Μάγειρα ΔΕ. Πληροφορίες: 2313 313632.
Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Ξάνθης
Εως την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις για τρεις Βρεφονηπιοκόμους κατηγορίας ΤΕ. Πληροφορίες: 25410 72888.
ΝΠΔΔ «Ανέλιξη» Βέλου-Βόχας
Τέσσερις εργάσιμες ημέρες, έως τη Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου, απομένουν για δύο θέσεις, εκ των οποίων μία για Βρεφονηπιοκόμο ΤΕ και μία για Βοηθό Βρεφοκόμων-Παιδοκόμων. Πληροφορίες: 27423 60334.
Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Παιανίας
Εγκρίθηκαν οκτώ θέσεις, από τις οποίες έξι για Καθαριστές ΥΕ και δύο για Μάγειρες ΔΕ. Πληροφορίες: 210 6641062.

Εγκρίσεις
«Πράσινο φως» άναψε το ΑΣΕΠ για 32 θέσεις Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθών Βρεφοκόμων, Μαγείρων και Καθαριστών στους Παιδικούς Σταθμούς Ανω Λιοσίων, 9 στους Παιδικούς Αγίας Παρασκευής, από τέσσερις στο ΝΠΔΔ Παιδικών Σταθμών Νέας Σμύρνης, στο Δημοτικό Οργανισμό Θήβας και τον ΚΟΙΠΑΠ Πεύκης-Λυκόβρυσης, τρεις θέσεις στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Κομοτηνής, από δύο θέσεις στον ΟΚΠΑΠΑ Φαρσάλων και στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής Κάντανου-Σελίνου και από μία θέση στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών και τον Δήμο Στυλίδας.



http://www.ethnos.gr/
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου