Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Υπάλληλος τμήματος Logistics στη Θεσσαλονίκη στη Lidl

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Υπάλληλος τμήματος Logistics στη Θεσσαλονίκη στη Lidl
Τα καθήκοντά σας
Ανήκετε στο τμήμα Logistics και εργάζεστε στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Υποστηρίζετε την καθημερινή ροή εργασιών του τμήματος. Ασχολείστε με τη διαχείριση της αλληλογραφίας, την επεξεργασία κειμένων και συμφωνητικών. Έρχεστε σε επικοινωνία με συνεργάτες με κύριο αντικείμενο την ανακύκλωση υλικών και τη διαχείριση απορριμμάτων. Αναλαμβάνεται την καταχώρηση, επεξεργασία και διαχείριση βάσεων δεδομένων και στατιστικών καθώς και την τιμολόγηση. Παράλληλα, αναλαμβάνετε την προετοιμασία παρουσιάσεων, συναντήσεων όπως και τη διευθέτηση εταιρικών ταξιδίων.

Το προφίλ σας
Είστε απόφοιτος -η ανώτερης/ ανώτατης εκπαίδευσης, ενώ προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση ή στο χώρο των Logistics θα εκτιμηθεί. Γνωρίζετε απαραίτητα άριστα γερμανικά (προφορικά- γραπτά) και χειρίζεστε άψογα την ελληνική γλώσσα. Παράλληλα, διαθέτετε ευχέρεια στη χρήση του MS Office (Excel, Word, Powerpoint). Τα προσωπικά σας γνωρίσματα είναι σημαντικά για εμάς, σας διακρίνουν δεξιότητες επικοινωνίας, συνέπεια και ομαδικό πνεύμα.

Τι προσφέρουμε
Εργάζεστε σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον. Αμείβεστε με ελκυστικές αποδοχές, αξιόλογες παροχές και επιπρόσθετη ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας είστε έτοιμος-η να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις της θέσης και να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρίας μας.
Θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας. Μπορείτε να επισυνάψετε το αρχείο του βιογραφικού σας (σε Word ή PDF) στην Online φόρμα. Θα σας απαντήσουμε σύντομα για την παραλαβή του βιογραφικού σας.
Σημείωση: Η αίτησή σας αφορά μόνο τη συγκεκριμένη αγγελία και δε θα ληφθεί υπόψη για άλλες αγγελίες.
Blog Widget by LinkWithin