Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Θέσεις εργασίας στην easyJet

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013



Την αναζήτηση της για 200 νέους πιλότους για το 2014 ξεκινά από αυτή την εβδομάδα η easyJet.
Η easyJet αναμένει να καλύψει τις νέες θέσεις από διαφορετικούς τομείς εμπειρίας, όπως πιλότους που πρωτοξεκινούν τη σταδιοδρομία τους, νυν πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας που ενδιαφέρονται να εργαστούν για την πολιτική αεροπορία, καθώς και πιλότοι που σήμερα εργάζονται σε άλλες αεροπορικές εταιρείες, αλλά επιθυμούν να δημιουργήσουν μια καριέρα στην easyJet.
Οι νέες θέσεις που θα αφορούν τις βάσεις της easyJet  σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέσω του site careers.easyJet.com και εάν επιτύχουν, θα ξεκινήσουν την συνεργασία με την easyJet από το καλοκαίρι του 2014.
"Οι πιλότοι που θα ενταχθούν στην easyJet μπορούν να ελπίζουν σε μια μακρόχρονη καριέρα με την αεροπορική εταιρεία, όπως, να γίνουν κυβερνήτες σε λιγότερο από 10 χρόνια - πολύ πιο γρήγορα από ό, τι σε άλλες αεροπορικές εταιρείες. Ως απόδειξη αυτού, θα προάγουμε 100 έμπειρους συγκυβερνήτες σε κυβερνήτες μέσα στο 2014", αναφέρει ο επικεφαλής του Flight Operations της easyJet, αρχιχειριστής  κυβερνήτης  Μπράιαν Τάυρελλ.
Σημειώνεται πως η αεροπορική δημιούργησε  330 νέες μόνιμες θέσεις για πιλότους μέσα στο 2013, ενώ από τους 200 νέους πιλότους κάποιοι θα ενταχθούν απευθείας στο δυναμικό της easyJet, ενώ άλλοι θα ενταχθούν μέσω των εκπαιδευτικών συνεργατών της  CTC Aviations και την  CAE Parc Aviation. Εκεί, θα αποκτούν πρόσθετή εμπειρία και ώρες πτήσης, πριν ακολουθήσει η μόνιμη σύμβαση με την εταιρεία.

Blog Widget by LinkWithin