Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Αποτελέσματα Κοινωφελούς Εργασίας

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013



Το Φόρουμ της Ευρώπης των Πολιτισμών: Παράρτημα Αδριατικής- Ιονίου (Culturepolis), ανακοινώνει ότι αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης της υπ' αριθμ. ΚΟΧ.Π. 14.603/1/2013 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου στην Περιφερειακή ενότητα Κέρκυρας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο του Ε.Π.«Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους στα γραφεία του Φόρουμ, δηλ. από την 22η Μαρτίου έως και την 29η Μαρτίου. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510).
Οι προσληπτέοι οφείλουν εντός δέκα (10) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δηλαδή έως την Παρασκευή 29/03/2013, να καταθέσουν ή να αποστείλουν με συστημένη ταχυδρομική επιστολή στη διεύθυνση: Φόρουμ της Ευρώπης των Πολιτισμών: Παράρτημα Αδριατικής- Ιονίου (Culturepolis), Αλεποχώρι Καμάρας, Τ.Κ 49084, Κέρκυρα, τηλ. 6936656803, υπόψη κας Αικατερίνης Χούλη, τα εξής:
- Το έντυπο αποδοχής θέσης (Υπόδειγμα 1), με το οποίο  αποδέχονται εγγράφως τη θέση εργασίας.
- Την υπεύθυνη Δήλωση αποδοχής της θέσης (Υπόδειγμα 2), σύμφωνα με το οποίο δηλώνουν υπεύθυνα ότι δεν εργάζονται , ότι δεν συμμετέχουν σε κανένα άλλο πρόγραμμα και η κάρτα ανεργίας τους είναι σε ισχύ.
- Μία φωτοτυπία οποιουδήποτε εγγράφου που αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ (βιβλιάριο ασθενείας, βεβαίωση ΙΚΑ κλπ). Όσοι δεν έχουν ήδη Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ, θα παραλάβουν μόλις γίνει η πρόσληψη τους.
- Μία φωτοτυπία της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού EUROBANK (οι προσληπτέοι, εάν δεν έχουν,  θα πρέπει να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό στην EUROBANK. Ωστόσο, αν παρατηρηθεί στα καταστήματα της EUROBANK συνωστισμός, οι ωφελούμενοι μπορούν να αποστείλουν τη φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τους, έως τις 05/04/2013 και αυτή η προθεσμία ισχύει μόνο για τη φωτοτυπία του τραπεζικού λογαριασμού).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6936656803 κα Αικατερίνη Χούλη.

Σχετικά αρχεία


Επιχειρησιακό πρόγραμμα

ΕΠ "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού"

Φορέας

Ειδική Υπηρεσία Τομέα Πολιτισμού





Blog Widget by LinkWithin