Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Χιλιάδες αιτήσεις ανέργων για θέσεις που δεν καλύφθηκαν όλες - Τα ονόματα των επιτυχόντων

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013


ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” ανακοινώνει ότι από τις 118 συνολικά θέσεις σε επίπεδο Νομών Λάρισας ,Καρδίτσας και Τρικάλων ,καλύφθηκαν μόνο οι 87 ,ενώ οι 31 δεν έχουν καλυφθεί και αφορούν τις ειδικότητες των Φυλάκων Ημερήσιων και Νυχτερινών.

Οι λόγοι μη κάλυψης των θέσεων ήταν η έλλειψη των προϋποθέσεων από τους υποψηφίους , που είχαν τεθεί από το ΑΣΕΠ και οι οποίες προέβλεπαν αναλυτικά τα σχετικά προσόντα των υποψηφίων ( π.χ. άδεια φύλαξης ,προϋπηρεσία 1 έτους , ξένη γλώσσα στους ημερήσιους φύλακες  κλπ) .

Αναλυτικά στο Νομό Λάρισας δεν καλύφθηκαν 4 θέσεις Ημερήσιων Φυλάκων και 2 Νυχτοφυλάκων

Στο Νομό Καρδίτσας δεν καλύφθηκαν 18 θέσεις Ημερήσιων Φυλάκων και

στο Νομό Τρικάλων δεν καλύφθηκαν 7 θέσεις Ημερήσιων Φυλάκων .

Συνολικά δηλ. 31 θέσεις φυλάκων (Ημερήσιων και Νυχτερινών) .

Το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ¨ βρίσκεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις για τον τρόπο κάλυψης των θέσεων αυτών ,προφανώς με νεώτερη προκήρυξη ,σε ότι αφορά φυσικά ,μόνον αυτές τις θέσεις .

 Οι υπόλοιπες θέσεις που είναι  87  και οι επιτυχόντες ανά Νομό ,φαίνονται στο BANNER που σας προαναφέραμε .

1.177 Αιτήσεις για 118 θέσεις

 Ενδεικτικό της τεράστιας ανεργίας που πλήττει ,ιδιαίτερα τους νέους στη Θεσσαλία  , είναι το γεγονός ότι για τις 118 θέσεις εργασίας 7μηνης διάρκειας ,υποβλήθηκαν 1177 αιτήσεις και συγκεκριμένα στο Ν. Λάρισας 441 αιτήσεις για 42 θέσεις ,στο Ν. Καρδίτσας 514 αιτήσεις για 47 θέσεις και στο Ν. Τρικάλων 222 αιτήσεις  για 29 θέσεις ,ενώ ,αν είχαν λήξει νωρίτερα τα άλλα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας που βρίσκονταν σε εξέλιξη το χρονικό διάστημα προκήρυξης των θέσεων ,οι αιτήσεις θα ανέρχονταν σε χιλιάδες.

 Το Δίκτυο ’ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ‘ , υπενθυμίζει προς όλους  ,  σε ότι αφορά τις διαδικασίες επιλογής των εκατόν δέκα οκτώ (118)  ανέργων ,που θα απασχοληθούν για επτά  (7) μήνες στο Πρόγραμμα των δράσεών του, που θα υλοποιήσει σε τρεις Νομούς της Θεσσαλίας  , ότι αυτονόητα, τηρήθηκαν αυστηρά  και απαρέγκλιτα ,όλες οι προϋποθέσεις και συνθήκες διαφάνειας, αξιοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης  ,που οι καιροί απαιτούν  και ότι όλα τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην Ιστοσελίδα του (www.diktioelassonas.gr) , όπως ορίζεται από το ΑΣΕΠ και φυσικά από το Υπουργείο Πολιτισμού ,Φορείς με τους οποίους  το Δίκτυο συνεργάζεται στενά και καθημερινά .

Το ΔΣ του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”


Εδώ θα βρείτε τα αποτελέσματα των ανακοινώσεων του προγράμματος Κοινωφελής Εργασία στον Πολιτισμό για τους νομούς Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να ανοίξετε τα αρχεία. Αν επιθυμείτε να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, πατήστε δεξί κλικ, αποθήκευση δεσμού ως… .
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οι επιτυχόντες θα πρέπει να συγκεντρώσουν και αποστείλουν όσα αναφέρονται στο πρακτικό ανάρτησης. 
 Χρήσιμα έντυπα:


Blog Widget by LinkWithin