Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013 - 2014, με το σύστημα του Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013


Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύσσει διαγωνισμό για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για το ακαδημαϊκό έτος 2013 - 2014, με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο ακριβής αριθμός των εισαγομένων στη Σχολή, κατά κατηγορία και χωρίς διάκριση φύλου, θα καθορισθεί με συμπληρωματική προκήρυξη, η οποία θα σας αποσταλεί μετά την έκδοση της προβλεπόμενης Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, που αφορά στον καθορισμό αριθμού εισαγομένων αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Καταληκτική ημερομηνία: 09/04/2013

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις εξετάσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά δίνονται στη σχετική προκήρυξη:
Blog Widget by LinkWithin