Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

15 άτομα στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013


Το Επιμελητήριο Κυκλάδων υλοποιεί την πράξη «Σύγχρονες Ψηφιακές εφαρμογές ανάδειξης της Επιχειρηματικότητας του Ν. Κυκλάδων με χρήση Web 2.0 / Social Media / Mobile Technologies / Virtual Trade Shows & ψηφιακή υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους».

Η πράξη είναι ενταγμένη στο Π.Ε.Π. «Κρήτης & Νήσων Αιγαίου» (κωδ. ΟΠΣ: 376829) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ).

Στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου 2 «Παραγωγή περιεχομένου για τις υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης τοπικών επιχειρήσεων, συλλογή & επεξεργασία δεδομένων Κυκλαδικής Επιχειρηματικότητας» της παραπάνω πράξης, το Επιμελητήριο Κυκλάδων προτίθεται να συνεργαστεί με:

Επτά (7) Συμβούλους / μέντορες, με σύμβαση έργου (ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 376829 / 11), για την παροχή κατευθυντήριων οδηγιών υποστήριξης σε διάφορα θεματικά αντικείμενα προς Πολύ Μικρές & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις των Κυκλάδων,
Οκτώ (8) στελέχη με σύμβαση έργου (ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 376829 / 12), για την παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου και την ψηφιοποίηση υλικού προβολής της Κυκλαδικής επιχειρηματικότητας.
Καταληκτική ημερομηνία: 29/03/2013 (14:00)

Mπορείτε να βρείτε την αναλυτική πρόκληση, λεπτομέρειες για τα απαιτούμενα προσόντα και οδηγίες για τον τρόπο υποβολής στον παρακάτω σύνδεσμο
Blog Widget by LinkWithin