Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

100 Θέσεις εργασίας στη Μυτιλήνη

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013


Η Α.Σ. «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ» υλοποιεί την Πράξη ΕΜΙΕ στο πλαίσιο της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)».
Συντονιστής φορέας της Α.Σ. είναι το ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. (ΚΕΚΑΚΠΕΛ Α.Ε.) και εταίροι :

Η Πράξη υλοποιείται στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου και Λήμνου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και απευθύνεται σε 100 ανέργους, που κατοικούν σε αυτήν την περιφερειακή ενότητα, ως εξής:
Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45
Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια
Αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών
Άτομα με αναπηρία (κινητικά προβλήματα) (ΑΜΕΑ)
Πρώην χρήστες ουσιών
Άτομα με νοητική υστέρηση (ΑΜΕΑ)
Άτομα με θρησκευτικές – πολιτισμικές ιδιαιτερότητες (ROM)



Σκοπός της Πράξης είναι η αποτελεσματική ενσωμάτωση στην απασχόληση 100 ανέργων, προερχόμενων από τις παραπάνω ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, μέσω της πολλαπλής υποστήριξής τους (συμβουλευτική, κατάρτιση, δικτύωση με φορείς κ.λπ.). Το αποτέλεσμα της Πράξης θα είναι η πρόσληψη 65 ωφελούμενων από υφιστάμενες επιχειρήσεις της ως άνω περιοχής παρέμβασης και η ίδρυση από 35 ωφελούμενους, νέων ατομικών ή άλλων επιχειρήσεων (π.χ. Ο.Ε., Ε.Ε.) και η ίδρυση Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στις οποίες θα απασχοληθούν ωφελούμενοι.
Όλοι οι ωφελούμενοι θα παρακολουθήσουν κάποιο από τα 7 προσφερόμενα προγράμματα κατάρτισης 125 ωρών το καθένα. Στα προγράμματα κατάρτισης προβλέπεται εκπαιδευτικό επίδομα 6€/ώρα και είναι τα εξής:






Η υλοποίηση της Πράξης ολοκληρώνεται στις 30-6-2014.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής για τα προγράμματα, από 1/3/2013 έως και 8/4/2013.  


Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στα προγράμματα, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις συμμετοχής οι ωφελούμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά από:
  Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. (ΚΕΚΑΠΕΛ Α.Ε.) Καβέτσου 36, κτίριο ΙΙΙ, Μυτιλήνη, Τ.Κ. 81100 και στο τηλέφωνο: 22510 40330 ώρες 10:00 – 15:00 (κα ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ)
  ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΕΚ ΑΕ,  Λεωφ.Δημοκρατίας 43, Μύρινα Λήμνου, και στο τηλέφωνο: 22540-24124, Fax : 22540-29562, ώρες 10:00 – 15:00 (κα Καραγιαννάκη Ειρήνη)



Blog Widget by LinkWithin