Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013


O Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ» προκηρύσσει την πλήρωση θέσεων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και με ωρομίσθια αποζημίωση, νια το γενικά και ειδικά προγράμματα άθλησης για όλους με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την περίοδο 2012-2013.


1. ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Θέσεις Δώδεκα (12).
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 60 ετών. Τυπικά προσόντα που απαιτούνται είναι: Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής.
Η αίτηση απευθύνεται στο Νομικό Πρόσωπο «ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ» (Κίμωνος 11 & Παγκάλου Ελευσίνα ΤΚ.19200 τηλ.  2105565619 Βουκουβαλίδης Κλεάνθης)
Η ανακοίνωση είναι αναρτημένη & και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ελευσίνας.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Κατάλογος των απαραίτητων δικαιολογητικών τα οποία οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν μαζί με την αίτησή τους:
1.Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας, ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας.
2.Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
3. Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου.
4Βεβαίωση ΟΑΕΔ ή/και βεβαίωση ΚΕΚ (για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας).
5.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για την απόδειξη ύπαρξης ανήλικων τέκνων).
6. Βιογραφικό σημείωμα.


Η προθεσμία υποβολής της αίτησης είναι δέκα μέρες ήτοι από 18-2-2013 έως 27-2-2013 Για πληροφορίες στο τηλ.:  2105565619
Blog Widget by LinkWithin