Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed apasxolhsh@gmail.com

103 αρχαιολόγοι, μουσειολόγοι, φύλακες και εργάτες στον Ομιλο για την Unesco

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013


Ζητούνται αρχαιολόγοι, μουσειολόγοι, φύλακες και εργάτες

Την πρόσληψη 103 ανέργων για επτά μήνες, στο πλαίσιο του προγράμματος της οινωφελούς εργασίας, υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον "Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νησων".
Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: ΠΕ Αρχαιολόγων 2, ΠΕ Μουσειολόγων 11, ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων 60, ΔΕ Νυχτοφυλάκων 3, ΥΕ Υπαλλήλων Καθαριότητας 12, ΥΕ Εργατοτεχνιτών 15.

Οι ενδιαφερόμενοι αρχαιολόγοι πρέπει να έχουν το αντίστοιχο πτυχίο ΑΕΙ. Για τις ειδικότητες των φυλάκων και των μουσειολόγων ζητείται απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Από τους υπαλλήλους καθαριότητας και τους εργατοτεχνίτες απαιτείται απολυτήριο τριτάξιου Γυμανσίου ή Δημοτικού, για όσους έχουν αποφοιτήσει μέχρι το 1980.
Μεταξύ των υποψηφίων, θα επιλεγούν όσοι συγκεντρώνουν την υψηλότερη μοριοδότηση η οποία καθορίζεται με βάση συγκεκριμένα κοινωνικά κριτήρια. Αυτά είναι: κατάσταση ανέργου (έως 20 μόρια), οικογενειακή κατάσταση (έως 15 μόρια), οικογενειακό εισόδημα (έως 15 μόρια), κατάσταση υγείας (έως 8 μόρια) και εντοπιότητα (10 μόρια). Οι φάκελοι με την αίτηση ΚΟΧ.Π.1 του ΑΣΕΠ, θα κατατίθενται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 210 και Θησέως 1, Τ.Κ. 184 54 Νίκαια, Ομιλος για την Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσω, υπόψη Ιωάννη Μαρωνίτη.
Περισσότερες πληροφορέις στο τηλέφωνο 210 4967757.
Η προθεσμία λήγει στις 22 Φεβρουαρίου


ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ
Blog Widget by LinkWithin